CELEBRITIES

Samantha Markle: Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan την χαρακτήρισε «νάρκισσο»


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Samantha Markle: Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan την χαρακτήρισε «νάρκισσο»
Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, Samantha, ανέφερε ότι η απομακρυσμένη αδερφή της πάσχει από «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

Μετά τη συνέντευξη με την Oprah, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, Samantha, ανέφερε ότι η απομακρυσμένη αδερφή της πάσχει από «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

«Βλέπω σίγουρα μια ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Δεν κάνω διάγνωση. Πρέπει να δει έναν γιατρό», δήλωσε η Samantha Markle, σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας.

«Λυπάμαι για τον Harry», είπε επίσης. «Τον απέσυρε από την οικογένειά του, όλους τους φίλους του και τη ζωή που γνώριζε».

«Μου θυμίζει ένα από αυτά τα θύματα απαγωγής, τα οποία τελικά αρχίζουν να πιστεύουν ότι η ζωή τους ήταν τόσο φρικτή πριν, που στο τέλος ερωτεύονται τον απαγωγέα τους».

Η Samantha κατηγόρησε επίσης την Meghan ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως απολύτως ανίδεο για τους βασιλείς, πριν συναντήσει τον Harry.

«Είχε ως είδωλο την Diana», είπε η αδελφή της Markle, αναφερόμενη στη μητέρα του Harry.

«Στην πραγματικότητα, η Meghan προσπάθησε να μελετήσει τη Diana, να αντιγράψει τα ρούχα της και να μιμηθεί τη γλώσσα του σώματος της. Δεν υπάρχει περίπτωση η αδερφή μου να μην ήξερε ποιος ήταν ο πρίγκιπας Harry».

Η Samantha, που έχει τον ίδιο πατέρα, Thomas Markle, είπε ότι ο μπαμπάς τους παρακολούθησε τη συνέντευξη και, «είναι πολύ πληγωμένος».

Τα οικογενειακά προβλήματα

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Meghan Markle, απασχολεί τα μέσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αδελφός της,Thomas Markle Jr., έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή στον πρίγκιπα Harry, ασκώντας κριτική στην αδελφή του και προειδοποιώντας τον ότι «δεν είναι πολύ αργά» να ανακαλέσει τον γάμο. Η αφορμή ήταν ότι η Meghan δεν τον κάλεσε στο βασιλικό γάμο της.

«Αγαπητέ πρίγκιπα Harry, δεν είναι πολύ αργά, η Meghan Markle σίγουρα δεν είναι η σωστή γυναίκα για σένα. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σαφές ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Είμαι μπερδεμένος που δεν βλέπεις την πραγματική Meghan που βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτή είναι η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα σαν μια πρωτοκλασάτη ηθοποιό του Χόλυγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, προσέλαβε φωτογράφο και έστησε φωτογραφίες, τις οποίες πούλησε στα μέσα, ενώ προετοιμαζόταν για τον γάμο της κόρης του και διάβαζε ταξιδιωτικούς οδηγούς της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως αποκαλύφθηκε, η ιδέα ήταν τελικά της αδελφής της, Samantha, σε μια προσπάθεια να κάνει τον πατέρας τους να «φαίνεται πιο συμπαθητικός» στους Άγγλους.

«Ήταν σφάλμα μου, εγώ του πρότεινα να ανεβάσει θετικές φωτογραφίες για το δικό του όφελός του αλλά και προς όφελος της βασιλικής οικογένειας. Δεν το έκανε για τα χρήματα» έγραψε στο Twitter.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο πατέρας της Meghan, να μην την συνοδεύσει στο γάμο, τον οποίο τελικά και δεν παρευρέθηκε, λόγω «καρδιακών προβλημάτων».

Έκτοτε η οικογένεια της Markle έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα, με δηλώσεις και υβριστικά σχόλια για την ίδια και κυρίως για την επιλογή της να απομακρυνθεί από τα βασιλικά καθήκοντα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.