CELEBRITIES

Meghan Markle: «Η Kate Middleton με έκανε να κλάψω»


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: «Η Kate Middleton με έκανε να κλάψω»
Η Meghan Markle, κατά τη διάρκεια της νέας συγκλονιστικής συνέντευξης με την Oprah, αναφέρθηκε στο ότι η Kate Middleton την είχε κάνει να κλάψει.

Η Meghan Markle, κατά τη διάρκεια της νέας συγκλονιστικής συνέντευξης με την Oprah, αναφέρθηκε στις φήμες που αφορούν την ίδια και την Kate Middleton, ότι η Meghan την είχε κάνει να κλάψει.

Η Meghan αποκάλυψε στη συνέντευξή της Oprah Winfrey ότι εκείνη και η Kate είχαν διαφωνία για τα φορέματα παράνυμφων και απευθύνθηκε σε ένα «σημείο καμπής» που αφορούσε την Kate Middleton.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Oprah Winfrey, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή, η Meghan μίλησε για αναφορές ότι άφησε την Kate με δάκρυα τις ημέρες του βασιλικού γάμου της, λόγω διαφωνίας σχετικά με τα φορέματα της παράνυμφης.

«Το αντίστροφο συνέβη», είπε η Meghan.

Συνέχισε: «και δεν το λέω αυτό απαξιωτικά σε κανέναν, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα τότε, και ήταν αναστατωμένη για κάτι. Αλλά το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια μαζί με ένα απολογητικό σημείωμα».

«Στην πραγματικότητα νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί ζήτησε συγγνώμη», συνέχισε. «Και την συγχώρησα».

Η Meghan είπε ότι βρήκε «σοκαριστικό» το γεγονός ότι η ιστορία ήταν πρωτοσέλιδο αρκετούς μήνες μετά το γάμο. «Δεν θα ήθελα ποτέ να βγει αυτό, παρόλο που συνέβη», είπε.

Η Meghan χαρακτήρισε την Kate «καλό άτομο» και μίλησε για τους ανθρώπους που τους έστρεφαν εναντίον. «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Πρόσθεσε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «φαίνεται πραγματικά πως θέλουν μια αφήγηση για έναν ήρωα και έναν κακό».

Η Meghan, 39 ετών, και η Kate, 38, έκαναν αρκετές εξόδους μαζί πριν η Meghan και ο πρίγκιπας Harry μετεγκατασταθούν στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής τους σε πολλούς αγώνες Wimbledon. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.