CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους
Αφού ανακοίνωσαν την δεύτερη εγκυμοσύνη τον περασμένο μήνα, στις 14 Φεβρουαρίου το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περιμένει ένα κοριτσάκι, μια μικρή αδερφή για τον Archie, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Oprah Winfrey.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πραγματοποιήσαν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη με την Oprah Winfrey στο τηλεοπτικό κανάλι του CBS και είχαν πολλά να αποκαλύψουν, τα οποία ξάφνιασαν τον κόσμο.

Αφού ανακοίνωσαν την δεύτερη εγκυμοσύνη τον περασμένο μήνα, στις 14 Φεβρουαρίου το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περιμένει ένα κοριτσάκι, μια μικρή αδερφή για τον Archie, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Oprah Winfrey την Κυριακή.

«Το να έχεις ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;», είπε ο Harry. 

Είπαν επίσης ότι δεν θα κάνουν άλλα παιδιά μετά την άφιξη του κοριτσιού τους: «Δύο είναι αρκετά».

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι το μωρό είναι ένα κορίτσι, «ευγνώμων, οποιοδήποτε φύλο, ένα ή δύο παιδιά είναι καταπληκτικό, αλλά το να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι .. τώρα έχουμε την οικογένειά μας και είμαστε τέσσερις». 

Το δεύτερο παιδί τους αναμένεται φέτος το καλοκαίρι, όπως είπαν.

Η Meghan και ο Χάρι ανακοίνωσαν τα νέα τους σχετικά με την εγκυμοσύνη με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και τον μακροχρόνιο φωτογράφο τους, Misan Harriman. Ένας χαμογελαστός Harry κοιτάζει στοργικά την Meghan, η οποία κρατάει τρυφερά τη κοιλιά της, καθώς στηρίζεται στην αγκαλιά του.

Η Δούκισσα του Sussex φοράει φόρεμα από την Carolina Herrera που φτιάχτηκε για πρώτη φορά όταν ήταν έγκυος με τον Archie. Η Meghan έχει μακροχρόνια σχέση με τον διευθυντή δημιουργικού τμήματος της μάρκας, Wes Gordon.

Τα χαρούμενα νέα έρχονται μετά την αποκάλυψη της Meghan ότι υπέστη αποβολή τον περασμένο Ιούλιο. «Η απώλεια ενός παιδιού σημαίνει μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά μιλούν λίγοι», έγραψε σε ένα φρικιαστικό και ειλικρινές δοκίμιο των New York Times στις 25 Νοεμβρίου.

Η Meghan, 39 ετών, και ο Harry, 36 ετών, παραιτήθηκαν επίσημα από τους βασιλικούς ρόλους τους πέρυσι. Η επιθυμία τους να έχουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή έπαιξε ρόλο στην πρωτοποριακή τους απόφαση.

Μια πηγή του παλατιού είπε στο παρελθόν ότι μέχρι τη στιγμή της γέννησης του Archie, «ήξεραν ότι επρόκειτο να πάρουν την απόφαση και να ξαφνιάσουν πολλούς» στη βασιλική τους έξοδο.

Όταν γεννήθηκε ο Archie, η εστίαση του ζευγαριού μετατοπίστηκε ακόμη περισσότερο στο «να κάνει ό, τι είναι σωστό για την οικογένειά τους».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.