CELEBRITIES

Meghan Markle: «Είμαι έτοιμη να μιλήσω»


The Jennettes

6 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: «Είμαι έτοιμη να μιλήσω»
Το «CBS This Morning» κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ της Δούκισσας του Sussex που συνομιλεί με την Oprah Winfrey σε μια επερχόμενη συνέντευξη.

Το «CBS This Morning» κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ της Δούκισσας του Sussex που συνομιλεί με την Oprah Winfrey σε μια επερχόμενη συνέντευξη.

Η Meghan Markle μίλησε γιατί η ίδια και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισαν να μοιραστούν τώρα την εμπειρία τους με το Παλάτι, σε ένα νέο κλιπ της συνέντευξης που πρόκειται να προβληθεί αύριο, Κυριακή.

Το βίντεο δείχνει την Winfrey να λέει στη Meghan: «Σου τηλεφώνησα τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο του 2018 πριν από το γάμο, ρωτώντας, "Θα ήθελες να κάνουμε μια συνέντευξη;" και είπες: "Λυπάμαι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή"».

«Θυμάμαι πολύ καλά αυτήν τη συνομιλία. Δεν μου επιτρεπόταν καν να συνομιλήσω μαζί σας προσωπικά», απάντησε η Meghan. «Έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι από την ομάδα να κάθονται δίπλα».

«Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στο δωμάτιο όταν έκανα αυτή τη συνομιλία», είπε η Winfrey. «Με απέρριψες ευγενικά και είπες "Ίσως θα υπάρξει άλλη στιγμή, η κατάλληλη στιγμή"».

Και τότε η θρυλική παρουσιάστρια έθεσε την εξής ερώτηση: «Τι είναι κατάλληλο αυτήν τη φορά;»

«Λοιπόν, τόσα πολλά πράγματα. Ότι είμαστε στην άλλη πλευρά πολλών εμπειριών ζωής που έχουν συμβεί», είπε η Meghan.

«Και επίσης ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με τρόπο που δεν θα μπορούσα να σας πω το "ναι" τότε, δεν ήταν αυτή η επιλογή μου να κάνω».

«Ως ενήλικας που έζησε μια πραγματικά ανεξάρτητη ζωή, το να έρθει στη συνέχεια σε αυτό το κατασκεύασμα, που είναι διαφορετικό από ό, τι νομίζουν οι άνθρωποι, είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιους τρόπους να μπορείς να πεις, "Ναι, είμαι έτοιμη να μιλήσω"», δήλωσε η Meghan Markle.

Η Winfrey πρόσθεσε: «Και να το πεις μόνη σου. Να μην χρειαστεί να συμβουλευτείς κανέναν σε αυτό το σημείο».

Η Δούκισσα συμφώνησε: «Ναι, να μπορείς να κάνεις μόνος σου μια επιλογή. Και για να είσαι σε θέση να μιλάς για τον εαυτό σου».

Η ειδική συνέντευξη διάρκειας δύο ωρών με πρωταγωνιστές την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, θα προβληθεί την Κυριακή στο CBS.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.