CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Tι μαρτυρούν οι αλλαγές στη γλώσσα του σώματος τους, σύμφωνα με τους ειδικούς


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Tι μαρτυρούν οι αλλαγές στη γλώσσα του σώματος τους, σύμφωνα με τους ειδικούς

Η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle «έσκασε» σαν βόμβα στο παλάτι. Οι φήμες για την ηθοποιό που έγινε Δούκισσα άρχισαν να οργιάζουν – είχε φανατικούς θαυμαστές και θυμωμένους εχθρούς, τίποτα ενδιάμεσο. Όταν αποφάσισαν να απέχουν από τη βασιλική οικογένεια, να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ και να ζήσουν μακριά από όλους, πολλοί περίμεναν την ανακοίνωση του διαζυγίου. 

Ας δούμε πώς έχει αλλάξει η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού και τι μαρτυρά για την εξέλιξη της σχέσης.

Στην ανακοίνωση του αρραβώνα του Harry και της Meghan, το 2017, ήταν ενωμένοι. «Είναι πραγματική ομάδα», εξήγησε η Traci Brown. Κρατιούνταν συχνά από το χέρι και κοιτούσαν ο ένας τον άλλο στα μάτια, κάτι που δείχνει πραγματική οικειότητα.

jenny.gr

Η Constantine-Perfido εξήγησε στο Bustle ότι στην αρχή του ειδυλλίου, η Meghan ήταν «ελαφρώς κτητική». Αργότερα, όμως, οι κινήσεις τους έγιναν συμβατές κι έγιναν το «τέλειο ζευγάρι». Στο γάμο τους, μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο κρατιούνταν αποκάλυπτε την πραγματική τρυφερότητα του ενός απέναντι στον άλλο και παρέμεναν ομάδα.

Στη φωτογραφία από τη βάφτιση του Πρίγκιπα Louis, ο τρόπος με τον οποίο η Meghan τον έχει πιάσει από το χέρι δείχνει ότι αισθάνεται ασφάλεια, ενώ την πρώτη φορά που φωτογραφήθηκαν με το μικρό τους Archie φαινόταν ότι ο Harry ήταν διατεθειμένος να την προστατεύσει από τα πάντα

jenny.gr

Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν όταν αποφάσισαν να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Στη φωτογράφηση για το περιοδικό ΤΙΜΕ το Σεπτέμβριο του 2020 υπήρχε απόσταση μεταξύ τους – παρέμεναν, ωστόσο, ομάδα. 

Η συνέντευξη στην Oprah ήταν που φανέρωσε το πραγματικό χάσμα στο ζευγάρι. Δεν κινούνταν μαζί πια, αλλά ήταν σαν δύο παράλληλοι καθρέφτες. Ίσως ήταν μία κακή στιγμή – μπορεί, ωστόσο, το τέλος να πλησιάζει.

 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.