CELEBRITIES

H κόρη της εμβληματικής Jane Birkin πήγε στις Κάννες φορώντας Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουλίου 2021

H κόρη της εμβληματικής Jane Birkin πήγε στις Κάννες φορώντας Gucci

Το φεστιβάλ των Καννών επέστρεψε φέτος για 74η φορά μετά την ηχηρή ματαίωση του το 2020 λόγω πανδημίας.

Το Φεστιβάλ έκανε πρεμιέρα με την ταινία του Kara Leos "Anette", στην οποία πρωταγωνιστούν οι Marion Cotillard και Adam Driver. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεγάλα ονόματα του cinema, με τις γυναικείες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.  

jenny.gr

Lou Doillon με Gucci

Η κόρη της Jane Birkin, Lou Doillon περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ με ένα total look του οίκου Gucci από τη συλλογή του οίκου σε συνεργασία με τον Balenciaga, Aria, για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα maxi φόρεμα με πλισέ μακριά φούστα σε χρυσό και μαύρο, εξώπλατο τοπ. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς, όπως ακριβώς το είδαμε και στο runway.

Αποτέλεσμα; H Doillon ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες. Η κομψότητα βέβαια είναι στο αίμα της.

jenny.gr

Η 38χρονη Doillon είναι τραγουδοποιός, καλλιτέχνης, ηθοποιός και μοντέλο, κόρη του συγγραφέα/σκηνοθέτη Jacques Doillon και της ηθοποιού / τραγουδιστριας Jane Birkin.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.