ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Meghan Markle: Το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες που έχουν φακίδες


Ελένη Τσούτση

23 Ιουνίου 2021

Meghan Markle: Το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες που έχουν φακίδες
Meghan Markle: Λατρεύει τις φακίδες της και το εκφράζει με ένα τέλειο quote

Oι φακίδες τα τελευτάια χρόνια είναι μία από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ και μάλιστα υπάρχουν τεχνικές και προϊόντα που βοηθούν για να δημιουργήσετε τις τέλειες φακίδες μόνες σας. Αυτό όμως δεν συνέβαινε πάντα. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Meghan Markle η οποία όταν πήγαινε στο σχολείο μερικοί συμμαθητές της την κοροϊδευαν για αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου της.

Όπως φαίνεται όμως η Δούκισσα του Sussex από  μικρή είχε το θάρρος τη γνώμης της και υπερασπίστηκε τον εαυτό της γράφοντας ένα  βιβλίο για της φακίδες της. Η βιβλιοθηκονόμος, Carla Hayden, έγραψε στο twiter το εξής:

“Γνωρίζατε ότι σε ηλικία 15 ετών η Δούκισσα του Sussex έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!”; Μάλιστα, στο βιβλίο αυτό η ίδια αναλύει τα… θαύματα που μπορούν να κάνουν οι φακίδες”. 

Ακόμη είχε δηλώσει στο περιοδικό ομορφιάς Allure:

“Με ενοχλεί αφάνταστα όταν, ακόμη και σήμερα, κάνουν ρετούς στο πρόσωπό μου για να εξαφανίσουν τις φακίδες μου. Και για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που ο μπαμπάς μου μου είχε πει όταν ήμουν νεότερη: Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!”. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.