CELEBRITIES

Meghan Markle: Έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Harry και τον Archie


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Meghan Markle: Έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Harry και τον Archie
Η Meghan Markle έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί τον επόμενο μήνα και είναι εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie.

Η Meghan Markle έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί τον επόμενο μήνα και είναι εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους, Archie.

Η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να δημοσιεύσει ένα παιδικό βιβλίο για τις σχέσεις πατέρα-γιου, όπως φαίνεται από τα μάτια των μητέρων, με το όνομα «The Bench», το οποίο πρόκειται να δημοσιευτεί στις 8 Ιουνίου.

Σε μια ανακοίνωση η Meghan δήλωσε ότι η ιστορία του The Bench περιέχει εικόνες από τον βραβευμένο εικονογράφο Christian Robinson και θα δημοσιευθεί από το Penguin Random House. Η Meghan θα αφηγηθεί επίσης την έκδοση του ηχητικού βιβλίου.

Η Δούκισσα, 39 ετών, είπε ότι το βιβλίο ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψε για τον Harry την Ημέρα του Πατέρα τον μήνα μετά τη γέννηση του Archie.

Είπε: «Ο Christian πρόσθεσε όμορφες και αιθέριες εικόνες που αποτυπώνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρων και γιων από όλα τα κοινωνικά στρώματα».

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μένα, και εργαστήκαμε στενά για να μεταφέρω αυτόν τον ξεχωριστό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς», εξήγησε η Meghan.

Οι εικόνες του βιβλίου που κυκλοφόρησαν πριν από τη δημοσίευσή του περιλαμβάνουν το εξώφυλλο, μια εικόνα ενός πάγκου και πουλιά κάτω από ένα δέντρο.

Ένα άλλο σκίτσο από το βιβλίο φαίνεται να απεικονίζει τους Meghan, Harry και Archie, με ένα αγόρι να σηκώνεται στον αέρα από έναν μπαμπά με στρατιωτική στολή, καθώς μια γυναίκα κλαίει από το παράθυρο. 

Οι λέξεις που συνοδεύουν την εικόνα έγραφαν: «Κοιτάζοντας την Αγάπη Μου και το όμορφο αγόρι μας. Και εδώ στο παράθυρο θα έχω δάκρυα χαράς».

Από τότε που το ζευγάρι απομακρύνθηκε από τη βασιλική ζωή πριν από έναν χρόνο και ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, έχουν ξεκινήσει τη δική τους μη κερδοσκοπική οργάνωση, το Archewell, και υπέγραψαν κερδοφόρες εμπορικές προσφορές, όπως με το Netflix και το Spotify.

Παρόλο που το The Bench είναι το πρώτο της βιβλίο, η Meghan έχει εμπειρία με τη γραφή στο παρελθόν. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως ηθοποιός έγραφε σε ένα blog για τον τρόπο ζωής, το Tig, το οποίο περιέγραψε ως «μεγάλο πάθος» της. Το έκλεισε αφού άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry.

Εργάστηκε επίσης και έγραψε τον πρόλογο στο Together: Our Community Cookbook, μια συλλογή συνταγών από επιζώντες της πυρκαγιάς Grenfell Tower στο Λονδίνο, που δημοσιεύτηκε το 2018.

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.