CELEBRITIES

Ashley Graham: Μοιράζεται τα αγαπημένα σημεία του σώματός της για ένα «Self-Love Challenge»


The Jennettes

4 Μαΐου 2021

Ashley Graham: Μοιράζεται τα αγαπημένα σημεία του σώματός της για ένα «Self-Love Challenge»
Το μοντέλο δημιούργησε ένα viral βίντεο και ζήτησε από τους οπαδούς της να «γιορτάσουν το σώμα τους» και να μοιραστούν τις δικές τους εκδόσεις στα κοινωνικά μέσα.

Το μοντέλο δημιούργησε ένα viral βίντεο και ζήτησε από τους οπαδούς της να «γιορτάσουν το σώμα τους» και να μοιραστούν τις δικές τους εκδόσεις στα κοινωνικά μέσα.

Η Ashley Graham γιορτάζει το σώμα της και διαδίδει την «αυτο-αγάπη» στους οπαδούς της.

Το supermodel, 33 ετών, ξεκίνησε ένα «self-love challenge» στο TikTok, όπου έδειξε μερικά από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της.

«Το ισχυρότερο μέρος του σώματός μου; Τα πόδια μου» ξεκινά. «Το πιο σέξι μέρος του σώματός μου: τα μάτια μου. Το αγαπημένο μου μέρος του σώματός μου. Το σαγόνι μου lol. Το πιο σημαντικό μέρος του σώματός μου; Το χαμόγελό μου :). Το μέρος του σώματός μου που δεν θα άλλαζα ποτέ. ΟΛΑ!!!»

Στη συνέχεια, η Graham λέει στους οπαδούς της ότι είναι «η σειρά τους» και τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν τον ήχο από το βίντεό της για να επισημάνουν τα αγαπημένα μέρη του σώματος τους. 

Το αρχικό της βίντεο έχει προβληθεί 1,4 εκατομμύρια φορές στο TikTok και περισσότερα από 800 άτομα έχουν πλέον δημιουργήσει τις δικές τους εκδόσεις.

Το μοντέλο δημοσίευσε μερικές από αυτές στο Instagram.

«Τόσοι όμορφοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ήχο μου στο TikTok για να γιορτάσουν το σώμα τους ❤️ πάρτε ένα δευτερόλεπτο σήμερα για να γιορτάσετε το δικό σας!», έγραψε στη λεζάντα.

Η Graham, η οποία ήταν το πρώτο μοντέλο plus-size στο εξώφυλλο του Sports Illustrated's Swimsuit Issue, υπήρξε από καιρό υποστηρίκτρια του body-positivity, αλλά με κάποια απροθυμία.

«Μισώ ότι πρέπει συνεχώς να συζητώ το σώμα μου, γιατί δεν ξέρω κανέναν που πρέπει να το κάνει αυτό», είπε στο WSJ τον Φεβρουάριο. «Αλλά αυτό που με παρακινεί να συνεχίσω να μιλάω για το σώμα μου είναι ότι εγώ δεν είχα κάποιον να μιλάει για το σώμα του όταν ήμουν νέα».

Η γνώση ότι μπορεί δυνητικά να βοηθήσει άλλους ανθρώπους είναι ο λόγος για τον οποίο η Graham θέλει να το «κρατήσει πραγματικό» στα κοινωνικά μέσα με στενές και προσωπικές φωτογραφίες του σώματός της.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν δημοσιεύω τις "τέλειες" φωτογραφίες του Instagram», είπε. «Το διατηρώ αληθινό και ακατέργαστο συνεχώς γιατί θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι υπάρχουν γυναίκες με κυτταρίτιδα, με λίπος στην πλάτη, με ραγάδες.... Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες, γυναίκες με μεγάλο μέγεθος, πείτε τις όπως θέλετε».


Δείτε ακόμη:

Οι πιο stylish εμφανίσεις της Ashley Graham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.