CELEBRITIES

Bill και Melinda Gates: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 27 χρόνια γάμου


The Jennettes

4 Μαΐου 2021

Bill και Melinda Gates
Ο Bill Gates και η Melinda ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους μετά από 27 χρόνια γάμου, δηλώνοντας ότι «δεν πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να συνεχίσουν μαζί ως ζευγάρι».

Ο Bill Gates και η Melinda ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους μετά από 27 χρόνια γάμου, δηλώνοντας ότι «δεν πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να συνεχίσουν μαζί ως ζευγάρι».

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, και η σύζυγός του Melinda, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε με κοινή δήλωση τους στο Twitter.

«Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας», ανέφερε το πρώην ζευγάρι στο κοινωνικό δίκτυο.

Στην ανάρτηση ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν το κοινό έργο τους για το Ίδρυμα «Bill & Melinda Gates, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που χρηματοδοτεί προγράμματα για την παγκόσμια υγεία, ενθαρρύνοντας τους εμβολιασμούς στα παιδιά, την ισότητα των φύλων, την εκπαίδευση και άλλα.

«Έχουμε μεγαλώσει τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο για να επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές», αναφέρει η δήλωση. «Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την πίστη μας σε αυτήν την αποστολή και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας».

Η Melinda Gates υπέβαλε αίτηση για διαζύγιο στο King County της Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, ζητώντας από έναν δικαστή να διαλύσει το γάμο βάσει του συμβολαίου χωρισμού του ζευγαριού, ενώ δεν περιλαμβάνονται οικονομικά στοιχεία στα διαθέσιμα στο κοινό έγγραφα.

Ο Bill Gates είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η καθαρή του αξία ήταν 137 δισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την κατάταξη του Bloomberg Billionaires Index.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980 όταν η Melinda εργαζόταν στην εταιρεία Microsoft, την οποία ίδρυσε ο Bill Gates και παντρεύτηκαν στη Χαβάη το 1994.

Τον Μάρτιο του 2020, ο Bill Gates παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft και του Berkshire Hathaway για να «αφιερώσει περισσότερο χρόνο στις φιλανθρωπικές του προτεραιότητες», συμπεριλαμβανομένης της εργασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikipedia 

Δείτε ακόμη:

Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.