CELEBRITIES

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry κόστισε στο CBS περισσότερα από $7 εκατομμύρια


The Jennettes

7 Μαρτίου 2021

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry κόστισε στο CBS περισσότερα από $7 εκατομμύρια

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Oprah Winfrey με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry θα είναι μια από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές της σεζόν. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι το CBS πλήρωσε την Harpo Productions, την εταιρεία της Oprah Winfrey, κάπου μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα πληρωθούν για τη συνέντευξη, σύμφωνα με εκπρόσωπο τους.

Το κανάλι χρεώνει 325.000$ για κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεων κατά τη διάρκεια της δίωρης μετάδοσης, οι οποίες θα ξεκινήσουν στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών της. Η Harpo Productions διατήρησε επίσης τα πνευματικά δικαιώματα προβολής της συνέντευξης σε διεθνείς αγορές. Το βρετανικό κανάλι ITV ξεπέρασε τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς του Ηνωμένου Βασιλείου στην πλειοδοσία και αγόρασε τη συνέντευξη για 1,4 εκατομμύρια δολάρια. 

Σε ένα teaser clip που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η Oprah και η Meghan μιλούν για το πόσα εμπόδια χρειάστηκε να υπερβεί το ζευγάρι απλά για να μπορέσει να δώσει συνέντευξη. Η Meghan είπε ότι το να είναι σε θέση να μιλήσει για τον εαυτό της είναι «απελευθερωτικό», και αποκάλεσε τις πρώτες μέρες του γάμου της ως είσοδο σε μία «κατασκευή».

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την τηλεοπτική βόμβα, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι η μετάδοση θα έπρεπε να αναβληθεί την στιγμή που 99χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος παραμένει στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή επέμβαση. Πηγές αναφέρουν ότι η σχέση μεταξύ της Meghan, του Harry και του Παλατιού είναι χειρότερη από ποτέ, ειδικά μετά από τις κατηγορίες ότι η Δούκισσα εκφόβισε δύο μέλη του προσωπικού του Παλατιού του Kensington. Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και χαρακτήρισε την έκθεση μία «καλά υπολογισμένη προσπάθεια αμαύρωσης της». 

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 8μμ, ώρα Ανατολικής Ακτής. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.