CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να κόψει τη μόνη της χαρά, με εντολή γιατρού: Τα κοκτέιλ


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να κόψει τη μόνη της χαρά, με εντολή γιατρού: Τα κοκτέιλ
Oι γιατροί θέλουν η βασίλισσα Ελισάβετ να σταματήσει να πίνει το αγαπημένο της κοκτέιλ

H τελευταία εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ συζητήθηκε όσο λίγες από τα μεγαλύτερα media στην Αγγλία. Ο λόγος ήταν ότι εμφανίστηκε σε εκδήλωση του Westminster που συνοδευόταν από τη κόρη της, Anne, να περπατά χρησιμοποιώντας ένα μπαστούνι, γεγονός που δεν είχε ξανασυμβεί δημόσια. Τα δημοσιεύματα λοιπον έκαναν λόγο για τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βασίλισσα όσο μεγαλώνει.

Η 95χρονη βασίλισσα έρχεται τώρα να μας απασχολήσει με μία ακόμη είδηση. Σύμφωνα με το In Style οι γιατροί θέλουν η βασίλισσα να σταματήσει να πίνει αλκοόλ. Μπορεί να σκεφτόμασταν ότι μια βασίλισσα έχει στα χέρια της την εξουσία να αποφασίζει μόνη της αλλά οι γιατροί του Παλατιού έχουν άλλη γνώμη.

Θεωρούν απαραίτητο να σταματήσει να πίνει το αγαπημένο της κοκτέιλ με τζιν. Είναι μία από τις λίγες απολαύσεις που τις έχουν μείνει και τώρα καλείται να την εγκαταλείψει παρά το γεγονός ότι δεν πίνει πολύ. Μια πηγή αναφέρει ότι συνήθως απολαμβάνει ένα martini την ημέρα.

jenny.gr

Μάλιστα ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε στο Vanity Fair: “Δεν είναι δύσκολο για εκείνη για σταματήσει να πίνει αλκοόλ αλλά όπως και να έχει είναι άδικο αφού πρόκειται για μία από τις ελάχιστες "χαρές" της μέσα στην ημέρα".

Nα σημειώσουμε ότι δυο είναι οι αγαπημένες της επιλογές σε κοκτέιλ. Λατρεύει το τζιν που συνδυάζεται με dubonnet με μία φέτα λεμόνι και πολύ πάγο ή ένα gin martini. To 2019εξήγησε ότι έχει συγκεκριμένες γεύσεις όσον αφορά τις επιλογές στο ποτό και δεν της αρέσει το κρασί.

jenny.gr

Εμείς είμαστε πάντως στο πλευρό της βασίλισσας γιατί στις μικρές απολαύσεις βρίσκεται το νόημα της ζωής.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.