CELEBRITIES

Η Susan Sarandon επιβεβαίωσε ότι είναι bisexual, αν και το ξέραμε χρόνια


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Η Susan Sarandon επιβεβαίωσε ότι είναι bisexual, αν και το ξέραμε χρόνια
Η 76χρονη ηθοποιός το είπε χαλαρά στον Jimmy Fallon

Η αποκάλυψη έγινε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, αλλά δεν είναι ότι μάς σόκαρε κιόλας.

Η ηθοποιός έχει υπαινιχθεί και στο παρελθόν ότι δεν είναι straight. Το 2017, είχε πει στο περιοδικό Pride Source ότι η σεξουαλικότητά της είναι ανοιχτή, ενώ το 2021, στο podcast Divorced Not Dead, δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει το φύλο του ερωτικού παρτενέρ της, αλλά το να έχει κάνει εμβόλιο κατά του COVID-19.

Αυτή η φορά όμως ήταν ξεχωριστή γιατί αποκάλυψε με ακρίβεια, και χωρίς περιστροφές, τη σεξουαλική της ταυτότητα. Και το έκανε με τον πιο χαριτωμένο τρόπο. Σε κάποια φάση της συνέντευξης, ο Fallon της θύμισε ότι, στην προηγούμενη επίσκεψή της, είχε φέρει μαζί και τα σκυλάκια της. Η Sarandon του είπε ότι πέθαναν την περασμένη χρονιά, με τον γιο της να της προτείνει να πάρει γάτα αυτή τη φορά.

«Και είμαι bi, οπότε...», είπε ξαφνικά, με τον Fallon να τη ρωτά αν αυτό σημαίνει ότι της αρέσουν και οι γάτες και οι σκύλοι. «Είμαι πολύ ρευστή όταν πρόκειται για ζώα». Αν και ο τρόπος που το είπε δεν κάνει ξεκάθαρο το αν αναφέρεται στην προτίμησή της για τα κατοικίδια ή τους ερωτικούς παρτενέρ, το Twitter πήρε φωτιά και το queer κοινό της ενθουσιάστηκε.

Δεδομένου ότι η 76χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σεξουαλικότητά της, είναι σημαντικό το ότι βάζει μία ταμπέλα σε αυτό που είναι και το λέει δημόσια. Βοηθά εκείνους που φοβούνται να το κάνουν και είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν έρχεται από μία γυναίκα της δικής της γενιάς, η οποία δεν μάς συνηθίζει σε τέτοιες προσωπικές αποκαλύψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.