UPDATE #NOW

Superstraight φανς του Superman επιτέθηκαν στους δημιουργούς του bisexual γιου του


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Superstraight φανς του Superman επιτέθηκαν στους δημιουργούς του bisexual γιου του

Ορισμένοι φαν του Superman δεν άντεξαν την αμφιφυλοφιλία του γιου του Superman. Δεν μπορούσε να τη χωρέσει το μυαλό τους. Ένας υπερήρωας να ελκύεται από άνδρες; Αδιανόητο.

Θα μπορούσαν να μη δουν τη νέα ταινία της Marvel. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό. Προτίμησαν να βρουν πού μένουν οι καλλιτέχνες που δημιούργησαν τον χαρακτήρα, αλλά και τα γραφεία τους στη Warner Bros. για να τους επιτεθούν.

Έχουν περάσει τρεις περίπου εβδομάδες από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι ο νέος Superman, όχι ο Clark Kent αλλά ο 17χρονος γιος του, ο Jon, θα είναι bisexual. Στο νέο «Superman: Son of Kal-El», μάλιστα, τον βλέπουμε να φιλά στο στόμα έναν ρεπόρτερ, τον Jay Nakamura.

«Ελπίζω πως στο μέλλον τέτοιες υποθέσεις δε θα γίνονται αντικείμενο συζήτησης», δήλωσε ο γραφίστας John Timms στο IGN τον Οκτώβριο.

Αποστολή του Jon Kent θα είναι η επίλυση κοινωνικών ζητημάτων, κι όχι η προστασία των ανθρώπων από τους κακούς.

«Η ερώτηση προς τον Jon και την καλλιτεχνική μας ομάδα είναι, για τι πρέπει να παλέψει ο νέος Superman σήμερα; Μπορεί ένας 17χρονος Superman να παλέψει με τεράστια ρομπότ αγνοώντας την κλιματική αλλαγή; Φυσικά και όχι», ανέφερε ο συγγραφέας της DC, Tom Taylor. «Μπορεί κάποιος με υπεράνθρωπη όραση και ακοή να αγνοήσει τις αδικίες; Μπορεί να αγνοήσει τα δεινά των αιτούντων άσυλο;»

Φαίνεται βέβαια ότι η κοινωνία μας παραμένει βαθιά πατριαρχική, με ανοχή αποκλειστικά στην straight κουλτούρα. Ακόμη κι ο 55χρονος Dean Cain, ο ηθοποιός της σειράς Lois & Clark: The New Adventures of Superman, θεώρησε απαραίτητο να εκφράσει τη γνώμη του. «Είπαν ότι είναι μία νέα κατεύθυνση», δήλωσε σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. «Εγώ λέω ότι είναι τρέλα επειδή είναι στη μόδα».

jenny.gr