CELEBRITIES

Susan Sarandon: «Είμαι ανοιχτή για σχέση με άνδρα ή γυναίκα, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι κατά της COVID»


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Susan Sarandon: «Είμαι ανοιχτή για σχέση με άνδρα ή γυναίκα, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι κατά της COVID»
Όταν η Stanbury ρώτησε τι είδος άνδρα ψάχνει η Sarandon, 74 ετών, εκείνη απάντησε ότι ψάχνει για οποιοδήποτε φύλο, όχι μόνο άνδρες, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι κατά της COVID

Η Susan Sarandon αναζητά ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στον επόμενο σύντροφό της: έναν εμβολιασμό κατά της COVID-19.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του «Dear Media's Divorced Not Dead», όπου μίλησε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με την οικοδεσπότη Caroline Stanbury.

Όταν η Stanbury ρώτησε τι είδος άνδρα ψάχνει η Sarandon, 74 ετών, εκείνη απάντησε ότι ψάχνει για οποιοδήποτε φύλο, όχι μόνο άνδρες.

«Κάποιον που εμβολιάστηκε για COVID», απάντησε απλώς η Sarandon. «Δεν με νοιάζει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Θέλω να πω, είμαι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες, όλα τα χρώματα. Και αυτά για μένα είναι απλά λεπτομέρειες. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάποιος που θέλει να είναι περιπετειώδης».

Τόνισε επίσης τη σημασία εύρεσης κάποιου που δεν θέλει να ξεκινήσει μια οικογένεια. Η Sarandon είναι ήδη μαμά της ηθοποιού Eva Amurri, 35 ετών, την οποία μοιράζεται με τον Ιταλό σκηνοθέτη Franco Amurri, καθώς και τα παιδιά της με τον ηθοποιό Tim Robbins: τον σκηνοθέτη Jack Henry Robbins, 31 ετών, και τον μουσικό και ηθοποιό Miles Robbins, 28 ετών.

Η Sarandon είπε ότι αναζητά επίσης κάποιον που «είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει».

«Θα μπορούσαν να είναι δάσκαλοι ενός σχολείου, ή θα μπορούσαν να είναι συγγραφείς ή θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένοι ή όχι», είπε, προσθέτοντας ότι πρέπει να είναι «κάποιος που κατέχει τον εαυτό του και δεν θα φοβηθεί από ανθρώπους που με πλησιάζουν στο δρόμο και λένε, "Θεέ μου, σε αγαπώ"».

Όμως, ενώ είναι ανοιχτή στα ραντεβού, η ηθοποιός είπε επίσης ότι απολαμβάνει να είναι μόνη της τελευταία. Η τελευταία σημαντική σχέση της, με τον σκηνοθέτη Jonathan Bricklin, έληξε το 2015.

«Έχει αρχίσει να μου αρέσει που είμαι μόνη», είπε. «Νομίζω ότι είμαι αρκετά ανοιχτή στην ιδέα να είμαι με κάποιον, αλλά, σίγουρα θα χρειαζόταν κάποιος εξαιρετικός να μοιραστεί το ντουλάπι με τα φάρμακά μου σε αυτό το σημείο. Νομίζω ότι αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.