CELEBRITIES

Τα «Barbie looks» της Μάργκο Ρόμπι λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2023

Τα «Barbie looks» της Μάργκο Ρόμπι λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας
splashnews.com
Εάν δεν ντυθεί η Μάργκο Ρόμπι τώρα σαν την Barbie, πότε θα ντυθεί;

Και η «Barbie mania» ξεκίνησε! Είναι λογικό μετά από τόσο promo και ένα ολόκληρο fashion trend αφιερωμένο στην διάσημη κούκλα οι τελευταίες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα να δημιουργήσουν μια «μικρή» μανία, μια «μικρή» τρέλα γύρω από την ταινία. Η πρωταγωνίστρια, η ίδια η Barbie, η Μάργκο Ρόμπι δηλαδή, έχει μπει τόσο μέσα στον ρόλο, που δεν μπορεί να σταματήσει να φοράει ρούχα, τα οποία είναι -σχεδόν- ρέπλικες των looks της Barbie.

Με έναν μήνα παρά κάτι για την πρεμιέρα -γίνεται στις 21/07- η Ρόμπι ξεκίνησε τα press rounds, ώστε να προμοτάρει την της ταινία. Τα looks της είναι πραγματικά τόσο ίδια, που είναι δύσκολο να μη σε πιάσει μια δόση μελαγχολίας όταν τα βλέπεις, ειδικά εάν μεγάλωσες παίζοντας με αυτή την κούκλα. Στο ταξίδι της στην Αυστραλία έδωσε 3 υπέροχα Barbie looks, όπου το ένα από αυτά είναι ολόιδιο με το look της πρώτης κούκλας Barbie, η οποία παρουσιάστηκε το 1959.

Jenny.Gr
splashnews.com

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
barbiemedia/splashnews.com

Επίσης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης η ηθοποιός εξήγησε πως έγινε η διάσημη πλέον σκηνή με το πόδι της κούκλας στο τρέιλερ της ταινίας «Πήρε περίπου 8 λήψεις, δεν ήταν πολλές. Είναι τα δικά μου πόδια. Ενώ περπατούσα, είχαν μικρά κομμάτια με μια κολλώδη ουσία στο πάτωμα, σαν ταινία διπλής όψεως, για τα παπούτσια ώστε να μείνουν στην θέση τους ενώ εγώ έβγαζα τα πόδια μου από αυτά. Κρατούσα μια μπάρα, αλλά αυτό ήταν όλο. Δεν ήμουν δεμένη με σχοινιά ή κάτι παρόμοιο».

@fandango Margot Robbie breaks down the high heel scene from the #BarbieTheMovie trailer in our latest #BigTicketInterview. Don't miss #Barbie only in theaters July 21! 👠💕 #margotrobbie #movietok #filmtok ♬ original sound - Fandango

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.