ΣΤΙΛ

Barbiecore, η επιστροφή: Και το φετινό καλοκαίρι το «ροζ της Barbie» θα είναι παντού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Μαΐου 2023

Barbiecore, η επιστροφή: Και το φετινό καλοκαίρι το «ροζ της Barbie» θα είναι παντού
splashnews.com
Αυτό το micro-trend ήρθε για να μείνει

Αν έχεις ήδη δει τις φωτογραφίες του Ryan Gosling πάνω σε roller skates, ενώ γύριζε την νέα του ταινία «Barbie» το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις καταφέρει να τον βγάλεις από το μυαλό σου.

Ντυμένος με ένα έντονο ροζ σετ με νέον πράσινες επιγονατήδες και μια μπανάνα, ο ηθοποιός έκανε skate δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του Margot Robbie, η οποία υποδύεται την Barbie, ντυμένη με ασορτί νέον outfit.

Jenny.Gr
splashnews.com

Αυτή ήταν μια από τις πολλές στιγμές που έγιναν viral κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, όπως και τα poster memes και το καουμπόικο καπέλο που φορούσε η Margot Robbie, μαζί με την ροζ καμπάνα του look. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το LYST ανακοίνωσε 416% αύξηση στις αναζητήσεις για ροζ προϊόντα.

Jenny.Gr
splashnews.com

Όλη αυτή η έκρηξη ροζ είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη ενός ακόμα ακόμα micro-trend, του Barbiecore, που ενώ ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι και θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του, αυτό εξακολουθεί να είναι viral.

Επίσης ο οίκος μόδας Valentino αφιέρωσε μια ολόκληρη συλλογή, την fw 22-23, στο ροζ και η Pantone ανακοίνωσε πως το χρώμα του 2023 είναι το Viva Magenta, μια πιο σκούρα εκδοχή του ροζ.

Έχουμε ακόμα άλλους δύο μήνες μέχρι να βγει στις αίθουσες η ταινία «Barbie», στην οποία παίζουν πάρα -μα πάρα- πολλοί διάσημοι ηθοποιοί, οπότε καλό θα είναι να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ένα ακόμα ultra ροζ καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.