ΣΤΙΛ

Barbiecore: To trend που είναι παντού αυτό το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουλίου 2022

Barbiecore: To trend που είναι παντού αυτό το καλοκαίρι
Life in plastic, it's fantastic

Aπό τότε που αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Barbie με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, ένα νέο trend γίνεται όλο και πιο δημοφιλές: Το #Barbiecore.

Η Barbie είναι η μούσα του 2022. Η Margot Robbie εμφανίστηκε πρώτα με φούξια cowboy look με παντελόνι καμπάνα, εφαρμοστό γιλέκο και λευκό καπέλο, ενώ στην συνέχεια έβαλε τα roller skates της και διασκέδασε με τον Ken.

Tην ίδια ώρα, τα IRL lovebirds Megan Fox και Machine Gun Kelly έχουν βάλει σκοπό να ανταγωνιστούν το δίδυμο στην οθόνη.

Jenny.Gr

Στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ τoυ Machine Gun Kelly, Life In Pink, το ζευγάρι έμοιαζε με επίσης με την Barbie και τον Ken, φορώντας ασορτί ροζ outfits.

Και οι δύο επέλεξαν σχεδιαστές με έδρα το Λονδίνο για την περίσταση: η Megan φόρεσε Nensi Dojaka και ο MGK, Chet Lo. Την επόμενη μέρα, η Fox έκανε ακόμη μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την Barbie με ροζ μεταλλιζέ set από mini φούστα και halterneck top.

Άλλες A-listers που δοκίμασαν την τάση αυτό το καλοκαίρι είναι η Kim Kardashian, η οποία πόζαρε με total pink look Balenciaga.

Tο Barbie pink μπορεί να είναι παντού αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Pierpaolo Piccioli. Ο creative director του Valentino αφιέρωσε ολόκληρη τη συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στο hot pink, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Pantone.

Είναι το τέλειο ροζ για #Barbiecore, όπως αποδεικνύεται από τις αμέτρητες σταρ που έχουν φορέσει κομμάτια από τη συλλογή. Η Lizzo, η Simone Ashley, η Dua Lipa είναι μερικές μόνο από τις διάσημες stars που ενέδωσαν στην γοητεία της εκτυφλωτικής απόχρωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS