ΣΤΙΛ RUNWAYS

Nensi Dojaka: H αγαπήμενη σχεδιάστρια των celebrities επέστρεψε στο runway


Μάρθα Κουμπάνη

20 Φεβρουαρίου 2022

Nensi Dojaka: H αγαπήμενη σχεδιάστρια των celebrities επέστρεψε στο runway
Για το δέυτερο runway show της η Dojaka απέδειξε ότι μπορεί να διατηρήσει τη δυναμική της και δεν ένα διάττων αστέρας.

Από πολλές απόψεις, το 2021 ήταν η χρονιά της Nensi Dojaka: Πολλές διακρίσεις, εμφανίσεις διασήμων με δημιουργίες της που έγιναν viral — θυμάστε το γυμνό πράσινο φόρεμα της Camille Charriere στα Fashion Awards; — και μια έκρηξη στις πωλήσεις των σέξι μικρών της φορεμάτων μετά το lockdown.

Η Dojaka έχει ήδη κερδίσει μερικές από τις πιο διάσημες celebrities με τα 90s φορέματα της. Η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber και η Rihanna, φορούν ήδη τα sexy minis με τα cutouts και τις διαφάνειες.

Για το δέυτερο runway show της η Dojaka απέδειξε ότι μπορεί να διατηρήσει τη δυναμική της και δεν ένα διάττων αστέρας.

Για αρχή, συνέχισε να επεξεργάζεται και να βελτιώνει τα εμπνευσμένα από εσώρουχα φορέματά της: Τα ανανέωσε με πλούσια κόκκινα βελούδα, πρόσθεσε παιχνιδιάρικα μικρά βολάν ή μάξι μήκη.

Υπήρχαν επίσης ρομαντικές πινελιές, όπως λουλούδια στο μπούστο των φορεμάτων, που παραπέμπουν στις εικόνες του Irving Penn — αλλά η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για την Dojaka είναι «πάντα οι γυναίκες» και το γυναικείο σώμα.

Για τον σκοπό αυτό, φρέσκαρε το ρεπερτόριό της σε μια προσπάθεια να προσκαλέσει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο της. Έτσι δημιούργησε πλεκτές εκδοχές των signature φορεμάτων της και χαλαρά κοστούμια.

«Είναι μια εξέλιξη αυτού που ξεκίνησα πέρυσι, αλλά βελτιώνεται και τώρα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες να δημιουργηθεί μια ισχυρή εικόνα του brand σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες», δήλωσε ο Dojaka.

Αλλά ίσως η πιο σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της εικόνας του brand της ήταν η συμπερίληψη μοντέλων με διαφορετικού size στην πασαρέλα της - συμπεριλαμβανομένης της Paloma Elsesser και της εγκυμονούσας Maggie Maurer.

Δείτε τα εντυπωσιακά looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.