UPDATE

Οι πρώτες φωτογραφίες της Margot Robbie ως Barbie μετά τον εκπληκτικό Ryan- Ken


JTeam

23 Ιουνίου 2022

Οι πρώτες φωτογραφίες της Margot Robbie ως Barbie μετά τον εκπληκτικό Ryan- Ken
TheImageDirect.com
Μαυρισμένος με ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά κι ένα τζιν αμάνικο τζάκετ ανοιχτό, ο Ryan έγινε ο αγαπημένος Ken των παιδικών μας χρόνων και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τη Barbie μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες της εκπληκτικής μεταμόρφωσης της Margot Robbie

Αφού είδαμε τον Ryan Gosling να μεταμορφώνεται εκπληκτικά σε Ken, τώρα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη Barbie μέσα από την εκπληκτική μεταμφίεση της Margot Robbie.

Η πρώτη εικόνα της από τα γυρίσματα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και το αποτέλεσμα δεν μας εκπλήσσει. Η ομοιότητά της με την κούκλα των παιδικών μας χρόνων είναι εμφανής και το ροζ αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο κλασικά «αξεσουάρ» της Barbie.

Οι νέες της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο, δικαιώνουν τη Greta Gerwig που βρίσκεται στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, αφού δείχνουν πως έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ ανατρεπτικό, καταλύοντας στερεότυπα για το πώς θα είναι η σύγχρονη Barbie.

Η 31χρονη Αυστραλή ηθοποιός, ντυμένη στα φούξια και με κατάξανθα μακριά μαλλιά κι ένα επίσης φούξια φουλάρι στον λαιμό, ως πρωταγωνίστρια στη live-action ταινία της Warner Bros. και της Mattel, βγαίνει από το trailer και, όπως ήταν βέβαια, η ομοιότητα με τη Barbie είναι εμφανής.

Σε άλλες λήψεις τη βλέπουμε, να φορά ένα λευκό καπέλο με μωβ λεπτομέρεια αλλά και μία από τις τσάντες της αγαπημένης μας κούκλας.

Ο Ryan Gosling ήταν επίσης η πρώτη επιλογή του στούντιο για τον ρόλο του Ken. Στην πρώτη φωτογραφία του ως Ken, ποζάρει μαυρισμένος με ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά φορώντας ένα τζιν αμάνικο τζάκετ ανοιχτό ώστε να αποκαλύπτει τους γυμνασμένους του κοιλιακούς. Το χρώμα φούξια κυριαρχεί στο βάθος, in classic Barbie style. Από το παντελόνι του αποκαλύπτεται όμως και το εσώρουχό του, στο οποίο αναγράφεται το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί, σαν μια παραλλαγή του logo CK.

Το cast συμπληρώνουν οι: Kate McKinnon, America Ferrera, Will Ferrell, Michael Cera, Alexandra Shipp, Emerald Fennell, Simu Liu και Hari Neff. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο. Τα γυρίσματα, όπως βλέπουμε, βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023.