CELEBRITIES

O Ryan Gosling σε μια σπάνια συνέντευξη, μιλά για τη σχέση με τα παιδιά του: «Νομίζουν ότι είμαι δολοφόνος για τη CIA»


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

O Ryan Gosling σε μια σπάνια συνέντευξη, μιλά για τη σχέση με τα παιδιά του: «Νομίζουν ότι είμαι δολοφόνος για τη CIA»
Ο Ryan Gosling σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό GQ, μιλάει μεταξύ άλλων για τη σχέση με τα παιδιά του αλλά και τον χρόνο.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι από τα ζευγάρια του Hollywood που αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις και κρατούν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη ζωή και τα παιδιά τους. Σε μια πρόσφατη και σπάνια συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός μιλάει μεταξύ άλλων για το πώς μεταμορφώθηκε από τότε που έγινε πατέρας αλλά και για το πώς τα μέλη της οικογένειάς του προσαρμόστηκαν στις συνθήκες τις πανδημίας και της καραντίνας.

O 41χρονος star, αναφερόμενος στη σχέση του με τον χρόνο, δηλώνει πως άρχισε να τον μετράει όσο οι κόρες του μεγαλώνουν. «Ο χρόνος γενικά, είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ πλέον. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και πρέπει να παρακολουθώ το ρολόι όπως ποτέ ξανά», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αναρωτιέται αν η πανδημία έπαιξε ρόλο σ' αυτό ενώ αναφέρεται και στον χρόνο που αφιερώνει με τη Mendes, στην προσπάθεια να τα ψυχαγωγούν διαρκώς. Το lockdown ήταν αρκετά «σκληρό», όπως σημειώνει. «Τα παιδιά μας ήταν σε μια δύσκολη ηλικία και δεν μπορούσαν να δουν και να αλληλεπιδράσουν με άλλα, ακόμη κι αν εγώ κι η Eva κάναμε το καλύτερο δυνατό». Όπως προσθέτει: «Περισσότερο υποκρινόμασταν στην καραντίνα παρά στις ταινίες που παίζουμε. Το κοινό στο σπίτι βέβαια, είναι πιο απαιτητικό».

Όσο για το αν η Esmeralda και η Amada γνωρίζουν αρκετά για την καριέρα του, ο Ryan δηλώνει πως δεν βιάζεται να τους εξηγήσει τι σημαίνει το επάγγελμά του. Η φαντασία από την πραγματικότητα είναι δύο έννοιες που δύσκολα διαχωρίζονται στις ηλικίες που βρίσκονται οπότε θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. Όπως λέει, οι κόρες του το 2018 πίστευαν ότι ο μπαμπάς τους εργάζεται στο φεγγάρι όταν υποδυόταν τον Neil Armstrong στην ταινία First Man.

Αναφορικά με το αν ο ίδιος πιστεύει ότι τώρα έχουν καλύτερη αντίληψη του τι ακριβώς κάνει στη δουλειά του, ο ίδιος απαντά: «Νομίζω ότι τελικά κατάλαβαν. Είμαι ο Γκρίζος Άνδρας και είμαι δολοφόνος για τη CIA», αναφερόμενος στην επερχόμενη ταινία του Netflix, The Gray Man, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Regé-Jean Page.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.