REAL LIFE WHO

H παραολυμπιονίκης Veronica Yoko Plebani δείχνει πως η ομορφιά βρίσκεται στην πολυπλοκότητα, στο εκπληκτικό εξώφυλλο της Vogue Italia


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

H παραολυμπιονίκης Veronica Yoko Plebani δείχνει πως η ομορφιά βρίσκεται στην πολυπλοκότητα, στο εκπληκτικό εξώφυλλο της Vogue Italia
Vogue Italia
Η μόδα αλλάζει και δεν σταματά να μας το αποδεικνύει έμπρακτα.

Τα εξώφυλλά πλέον δεν είναι μόνο για τα μοντέλα και τους σταρ του Hollywood με τις τέλειες αναλογίες και τη λαμπερή ζωή. Τα εξώφυλλα γίνονται ολοένα και πιο αληθινά με ανθρώπους που διαφέρουν και έχουν μια ιστορία να μας εμπνεύσει.

Πρόσφατο παράδειγμα η παραολυμπιονίκης Veronica Yoko Plebani που ποζάρει για τη Vogue Italia στο πρώτο τεύχος της χρονιάς. Με κεντρικό θέμα «Η αυτοπεποίθηση φέρνει αυτοπεποίθηση», η εντυπωσιακή παραολυμπιονίκης φωτογραφίζεται στο τεύχος Ιανουρίου από τον Κορέατη Cho Gi-Seok, σε ένα editorial μόδας με υπέροχη αισθητική.

Αν κάτι μπορούμε να διαπιστώσουμε μέσα από το συγκεκριμένο editorial είναι ότι η μόδα τους χωράει όλους, αλλά όχι πλέον τα στερεότυπα. Το γυναικείο σώμα είναι πιο αληθινό και απενοχοποιημένο από ποτέ και αυτό ακριβώς το κάνει όμορφο.

Η Veronica Yoko Plebani έχει διαφορετική επιδερμίδα λόγω μιας φλεγμονής που προκάλεσε η μηνιγγίτιδα. Η ασθένεια αυτή της κόστισε τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της και απέκτησε σημάδια τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της. Το ζήτημα είναι όμως ένα: η αποδοχή. Και αυτό το έχει καταφέρει.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω αυτόν τον πόνο. Όμως, τον ξέχασα. Γι’ αυτό σήμερα δεν φοβάμαι τίποτα», δήλωσε στο περιοδικό μεταξύ άλλων η αθλήτρια.

Η δύναμη που άντλησε ήταν τόσο μεγάλη που την έκανε να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο στο παρατρίαλθο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η εντυπωσιακή Plebani ποζάρει φορώντας μοναδικές δημιουργίες, ενώ ξεχωρίζει το υπέροχο φόρεμα του οίκου Marni με τα φλοράλ ανοίγματα.

Η ομορφιά γίνεται πιο ουσιαστική και συμπεριληπτική και τα μέσα το έχουν πλέον αντιληφθεί. Ευτυχώς.

TAGS