CELEBRITIES

Barbie: Ο Ryan Gosling αμφέβαλε για την «Ken-ενέργειά» του πριν δεχτεί τον ρόλο


JTeam

26 Απριλίου 2023

Barbie: Ο Ryan Gosling αμφέβαλε για την «Ken-ενέργειά» του πριν δεχτεί τον ρόλο
Splash News
«Ήταν σαν να ζούσα τη ζωή μου κανονικά και μια μέρα άνοιξα τα μαλλιά μου, ξύρισα τα πόδια μου και φόρεσα κατά παραγγελία ρούχα νέον και έκανα ρόλερ πατίνια στη Venice Beach», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Gosling

Ο Ryan Gosling μπορεί να επιλέχθηκε ως ο πιο κατάλληλος ηθοποιός για να υποδυθεί τον Ken αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε πρόσφατα πως χρειάστηκε να κάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση για να ταυτιστεί μαζί του.

Όπως αποκάλυψε, αρχικά είχε αμφιβολίες για το αν είχε την κατάλληλη «Ken-ενέργεια» για την ταινία Barbie, που υπογράφει σκηνοθετικά η μοναδική Greta Gerwig. «Γνώριζα τον Ken μόνο από μακριά. Δεν γνώριζα τον Ken μέσα μου», δήλωσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του CinemaCon στο Las Vegas.

«Δεν κατάλαβα ότι το είχα, αλλά η Margot και η Greta, με κάποιον τρόπο μου το έβγαλαν αυτό. Ήταν σαν να ζούσα τη ζωή μου κανονικά και μια μέρα άνοιξα τα μαλλιά μου, ξύρισα τα πόδια μου και φόρεσα κατά παραγγελία ρούχα νέον και έκανα ρόλερ πατίνια στη Venice Beach», πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας πώς η συμπρωταγωνίστριά του και η εξαιρετική σκηνοθέτιδα τον βοήθησαν να μεταμορφωθεί στον φίλο της Barbie.

«Ήταν κάπως σαν πυρετός. Μετά ξύπνησα μια μέρα και είπα: "Γιατί υπάρχει σπρέι μαυρίσματος στα σεντόνια μου; Τι συνέβη μόλις τώρα;"», περιγράφει αστειευόμενος ο Gosling, δηλώνοντας παράλληλα ευγνώμων που συνεργάστηκε με μια τόσο καλή ομάδα. «Το να δουλέψω με αυτή την ομάδα, είναι όλοι τους εξαιρετικοί, και ήταν τόσο συναρπαστικό, και στη συνέχεια το να μαγευτώ με τέτοιον τρόπο ήταν πραγματικά ξεχωριστό».

Αν και μεγάλο μέρος της πλοκής παραμένει μυστικό, οι fans πήραν μία πρώτη γεύση από τις μεγάλες ανατροπές που θα ακολουθήσουν, ειδικά μετά τις νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν στις αρχές Απριλίου και αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, ότι οι America Ferrera, Ariana Greenblatt, Helen Mirren, Ferrell, Connor Swindells και Jamie Demetriou θα υποδυθούν «ανθρώπους».

Επίσης, είδαμε πως η Gerwig πήγε εις βάθος στην ιστορία της Barbie, φέρνοντας στο προσκήνιο μέχρι και την αμφιλεγόμενη έκδοση με την Barbie έγκυο, αλλά και την McKinnon στον ρόλο της Barbie που όλοι μας, στο τέλος της παιδικής μας ηλικίας, καταλήγαμε να έχουμε: με κακοκουρεμένα μαλλιά, παράταιρα ρούχα και μουτζουρωμένο πρόσωπο.

Η ταινία «Barbie» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.