CELEBRITIES

Barbie: Το νέο trailer είναι εδώ και η Greta Gerwig έκανε (πάλι) το ίντερνετ να παραμιλά


JTeam

5 Απριλίου 2023

Barbie: Το νέο trailer είναι εδώ και η Greta Gerwig έκανε (πάλι) το ίντερνετ να παραμιλά
Το δεύτερο teaser για την πολυαναμενόμενη ταινία είναι εδώ και μπορούμε να μιλάμε ήδη για το γεγονός της χρονιάς

Μετά τις νέες φανταστικές αφίσες της Barbie που αποκαλύπτουν πολλές Barbie, πολλούς Ken, την Helen Mirren, «τον φίλο του Ken, Allan», (και όχι μόνο), κυκλοφόρησε επιτέλους και το νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία και για πρώτη φορά βλέπουμε τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling σε όλο το "plastic is fantastic" μεγαλείο τους.

Mε μια πρώτη ματιά, έχουμε πολλές σκηνές να ξεχωρίσουμε και δεν μας κάνει εντύπωση αφού η σκηνοθεσία έχει την υπογραφή της Greta Gerwig. Το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως οι America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman και Will Ferrell ενώ μερικοί φαίνεται να υποδύονται άλλες εκδοχές της Barbie και του Ken.

Δείτε το παρακάτω:

Αν και μεγάλο μέρος της πλοκής παραμένει μυστικό, οι fans πήραν μία πρώτη γεύση από τις μεγάλες ανατροπές που θα ακολουθήσουν, ειδικά μετά τις νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν και αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, ότι οι America Ferrera, Ariana Greenblatt, Helen Mirren, Ferrell, Connor Swindells και Jamie Demetriou θα υποδυθούν «ανθρώπους». Επίσης, είδαμε πως η Gerwig πήγε εις βάθος στην ιστορία της Barbie, φέρνοντας στο προσκήνιο μέχρι και την αμφιλεγόμενη έκδοση με την Barbie έγκυο, αλλά και την McKinnon στον ρόλο της Barbie που όλοι μας, στο τέλος της παιδικής μας ηλικίας, καταλήγαμε να έχουμε: με κακοκουρεμένα μαλλιά, παράταιρα ρούχα και μουτζουρωμένο πρόσωπο.

Το πρώτο teaser για την ταινία κυκλοφόρησε πέρυσι. Τα παιδιά καίνε τα παλιά παιχνίδια και η εντυπωσιακή Robbie μάς κλείνει το μάτι μέσα στο ριγέ ολόσωμο μαγιό και τα γυαλιά ηλίου της, δίπλα στην παραλία.

Η ταινία «Barbie» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.