CELEBRITIES

Barbie: Οι νέες αφίσες αποκαλύπτουν πολλές Barbie, πολλούς Ken, την Helen Mirren και «τον Allan»


JTeam

4 Απριλίου 2023

Barbie: Οι νέες αφίσες αποκαλύπτουν πολλές Barbie, πολλούς Ken, την Helen Mirren και «τον Allan»
Facebook/ Barbie the Movie
«Γνωρίστε τις Barbie και τους Ken #BarbieTheMovie». Αυτό αναγράφεται στo caption των posters που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Robbie, Ben-Adir, Dua Lipa, Scott Evans, και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλο trailer ταινίας που να περιμέναμε με τόση ανυπομονησία. Η Barbie της Greta Gerwig έχει Margot Robbie και Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αφηγήτρια την Helen Mirren και τώρα νέες αφίσες, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι στην ταινία θα δούμε πολλές Barbie και πολλούς Ken.

Το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως οι America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman και Will Ferrell. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή αλλά εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη ότι πολλοί από τους stars της πολυαναμενόμενης ταινίας θα υποδυθούν εναλλακτικές versions της Barbie και του Ken, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τις νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη.

«Γνωρίστε τις Barbie και τους Ken✨#BarbieTheMovie». Αυτό αναγράφεται στo caption των posters που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Robbie, Ben-Adir, Dua Lipa, Scott Evans, και ανυπομονούμε για τις 21 Ιουλίου που θα γίνει η πρεμιέρα.

Στο δεύτερο post, βλέπουμε τον Ryan, ο οποίος κάνει teasing σε έναν άλλο χαρακτήρα:«Γνωρίστε περισσότερες Barbie και Ken, και τον Allan… #BarbieTheMovie».

Στο επόμενο post φαίνεται η Ferrera, η οποία διαβάζει: «Γνωρίστε τους ανθρώπους. #BarbieTheMovie».

Το πρώτο teaser που είδαμε τον Δεκέμβρη, ήταν μια μικρή γεύση για το πώς άλλαξε η Barbie τα δεδομένα στα παιδικά παιχνίδια, ειδικά στις κούκλες, που μέχρι τότε ήταν αποκλειστικά μωρά. Τα παιδιά καίνε τα παλιά παιχνίδια και μέσα από τα νέα posters καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη Barbie κι έναν ακόμη Ken αλλά για κάτι πολύ παραπάνω. Δεν βλέπουμε την ώρα να μάθουμε κι άλλες λεπτομέρειες.

Όπως έχει πει η Robbie σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ET για την ταινία: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα σας αρέσει». Και η αλήθεια είναι, ότι οι νέες αφίσες, μας κάνουν να ανυπομονούμε κι άλλο για τις 21 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.