CELEBRITIES

Barbie: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Margot Robbie όταν διάβασε το σενάριο


JTeam

12 Απριλίου 2023

Barbie: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Margot Robbie όταν διάβασε το σενάριο
Instagram/ margotrobbieofficial
Οι λεπτομέρειες για την πλοκή παραμένουν ακόμη μυστικές

Μετά το πρώτο trailer της Barbie, τους εξαιρετικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους με αφηγήτρια την Helen Mirren και τις νέες αφίσες που αποκάλυψαν ότι στην ταινία θα δούμε πολλές Barbie και πολλούς Ken, η Margot Robbie μοιράστηκε πρόσφατα ποια ήταν η αρχική της αντίδραση όταν διάβασε το σενάριο.

Μετά από πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις, και αναβολές η Warner Bros ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2022, στο Las Vegas, ότι η ταινία με τη Margot Robbie και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της εκπληκτικής Greta Gerwig θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

«Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie, η αντίδρασή μου ήταν: "Ω, είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας"», δήλωσε η Robbie στα Bafta, προσθέτοντας: «Γιατί δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτήν την ταινία».

Η ιστορία της κινηματογραφικής μεταφοράς της Barbie ξεκίνησε από το 2014. Η Sony, είχε αναλάβει αρχικά την παραγωγή, με την Αmy Schumer στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία αποχώρησε λόγω αλλαγής στον προγραμματισμό. Το καλοκαίρι του 2017 η Anne Hathaway ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτρια. Στη συνέχεια η Sony αποσύρθηκε, αφήνοντας χώρο στην Warner να επανεκκινήσει την παραγωγή.

Το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως οι America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman και Will Ferrell. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή αλλά εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη ότι πολλοί από τους stars της πολυαναμενόμενης ταινίας θα υποδυθούν εναλλακτικές versions της Barbie και του Ken, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε κι επίσημα.

"Γνωρίστε τις Barbie και τους Ken #BarbieTheMovie". Αυτό αναγράφεται μόνο στo caption των posters, και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

Το πρώτο teaser που είδαμε τον Δεκέμβρη, ήταν μια μικρή γεύση για το πώς άλλαξε η Barbie τα δεδομένα στα παιδικά παιχνίδια, ειδικά στις κούκλες, που μέχρι τότε ήταν αποκλειστικά μωρά. Τα παιδιά καίνε τα παλιά παιχνίδια και μέσα από τα νέα posters καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη Barbie κι έναν ακόμη Ken αλλά για κάτι πολύ παραπάνω και σίγουρα κάτι πολύ πιο ανθρώπινο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.