CELEBRITIES

Barbie: Η Margot Robbie κυκλοφορεί στους δρόμους του Beverly Hills με ροζ κάμπριο και μίνι φούστα


JTeam

27 Ιουνίου 2023

Barbie: Η Margot Robbie κυκλοφορεί στους δρόμους του Beverly Hills με ροζ κάμπριο και μίνι φούστα
Instagram/ barbiethemovie
Η προώθηση της ταινίας μάς κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα

H πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Barbie είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου. Τη στιγμή που όλοι περιμένουμε να δούμε τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, στους καλύτερους τους ρόλους, η Robbie στα πλαίσια του promo, μεταμορφώνεται σε Barbie και κυκλοφορεί στους δρόμους του Beverly Hills με ένα ροζ κάμπριο και φορώντας μια ροζ μίνι φούστα.

Jenny.Gr
Instagram/ barbiethemovie

Η Margot Robbie όπως φαίνεται, προσπαθεί να προωθήσει την ταινία με τον πιο ευρηματικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Jenny.Gr
Instagram/ barbiethemovie

Την Margot Robbie την έχεις δει λοιπόν, να γίνεται Βarbie. Τον εαυτό σου, τον έχεις δει να γίνεται Barbie με το ΑΙ εργαλείο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το σπίτι της Barbie, το έχεις δει; Στις 16 Ιουνίου, το Architectural Digest αποφάσισε να σου το δείξει - κι όχι απλώς το βλέπεις καλά, αλλά σε ξεναγεί η ίδια η Barbie. Είναι ακριβώς όπως το φανάζεσαι: ροζ, φεμινιστικό, ονειρεμένο, καθόλου βολικό, καθόλου πρακτικό, 100% ταιριαστό στην κούκλα που αγάπησες.

Το όραμα της σκηνοθέτη της ταινίας, Greta Gerwig, ήταν απλό και παιχνιδιάρικο - ναι, καλά διάβασες, παιχνιδιάρικο. Παιχνιδιάρικο. Συγκεκριμένα, στο Dreamhouse, όπως ονομάζεται, ήθελε να αποτυπώσει αυτό το «κάτι απίστευτα fun», και οι περισσότερες συζητήσεις επικεντρώνονταν στη σωστή ροζ απόχρωση. «Τι είναι το ροζ; Πώς αλληλεπιδρούν τα διάφορα ροζ; Εγώ, όταν ήμουν παιδί, ήθελα τα πιο φωτεινά παράγματα», έλεγε στην ομάδα της.

Η κουζίνα μοιάζει με κουκλόσπιτο, το φαγητό είναι σαν πλαστικό, οι βούρτσες και οι οδοντόβουρτσες μεγαλύτερες από το φυσιολογικό, ενώ η Robbie πλένει τα δόντια της όπως τα πλέναμε εμείς στις κούκλες μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.