CELEBRITIES

Μιράντα Κερ: Περιμένει το 4ο παιδί της - Το ανακοίνωσε μέσω Snapchat


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Σεπτεμβρίου 2023

Μιράντα Κερ: Περιμένει το 4ο παιδί της - Το ανακοίνωσε μέσω Snapchat
Instagram/mirandakerr
Με ανάρτηση στο Snapchat ανακοίνωσε η Μιράντα Κερ την εγκυμοσύνη της

Με μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιράντα Κερ, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, έστειλε τους ακολούθους της στον λογαριασμό της στο Snapchat. Εκεί με μια σειρά φωτογραφιών ανακοίνωσε στο κοινό της την έλευση του 4ου παιδιού της.

Η οικογένεια μεγαλώνει με ακόμα ένα αγόρι, όπως η ίδια ανέφερε. «Τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το μωρό Νο4», ήταν η λεζάντα στην πρώτη φωτογραφία, όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, φορώντας ένα crop top και ένα τζιν παντελόνι καμπάνα. «Είναι αγόρι» ανακοινώνει και βάζει τέσσερις μπλε καρδούλες δίπλα από τη λεζάντα. Στην τελευταία φωτογραφία η 40χρονη Μιράντα μας δείχνει τα παπούτσια των παιδιών της τακτοποιημένα στη σειρά και γράφει «αγορομάνα».

Η Μιράντα Κερ είναι μητέρα τριών αγοριών, τα οποία τα απέκτησε με τον με τον CEO του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, τον Μάιλς 4 ετών, τον 5χρονο Χαρτ, ενώ τον 12χρονο Φλιν, από τον πρώην σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ.

Δες τις φωτογραφίες από την ανάρτηση στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.