CELEBRITIES

Η Katy Perry (νυν Bloom) για την Miranda Kerr (πρώην Bloom): «Η Miranda είναι αγάπη»


Τόνια Τζάφερη

1 Φεβρουαρίου 2023

Η Katy Perry (νυν Bloom) για την Miranda Kerr (πρώην Bloom): «Η Miranda είναι αγάπη»
Splash News
Άλλη μια περίπτωση πρώην και νυν συντρόφου, που δεν εκτυλίσσεται όπως πολλοί θα περίμεναν

Μετά το χθεσινό στιγμιότυπο του Ben Affleck, ο οποίος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον John Miller, τωρινό σύντροφο της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner, έχουμε μια ακόμη παρόμοια στιγμή στην pop κουλτούρα.

Ο λόγος για την Miranda Kerr και την Katy Perry, οι οποίες όχι μόνο πόζαραν χαμογελαστές στο κόκκινο χαλί του G'Day USA Arts Gala όπου συναντήθηκαν, αλλά μάλιστα η Katy Perry δήλωσε πως νιώθει τη Miranda σαν αδερφή της.

Jenny.Gr
Splash News


Ποιο είναι το πρόβλημα όμως εδώ; Στην ουσία κανένα, απλά οι θαυμαστές βρέθηκαν προ εκπλήξεως, μιας και η Miranda Kerr ήταν παντρεμένη με τον Orlando Bloom από το 2010 έως και το 2013. Μάλιστα απέκτησαν και ένα αγοράκι μαζί, τον Flynn, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2011.


Ο Οrlando Bloom, είναι πλέον παντρεμένος με την Katy Perry, με την οποία απέκτησαν επίσης μια κόρη μαζί το 2020. Η πρώην και η νυν σύζυγος του Bloom, συναντήθηκαν σε gala στο Λος Άντζελες και δεν έκρυψαν την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους:

«Τα περισσότερα media θα ήθελαν να μας βλέπουν να παλεύουμε, αλλά είμαστε εδώ για να δώσουμε ως παράδειγμα την αγάπη μας, γιατί η Miranda είναι αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Katy Perry, η οποία δήλωσε επίσης ευγνώμων για τις μεικτές οικογένειες που έχουν αποκτήσει.

Στο παρελθόν και το γνωστό μοντέλο, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Katy Perry, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως λατρεύει την τραγουδίστρια και νιώθει πολύ χαρούμενη που ο Orlando έχει βρει έναν άνθρωπο που τον κάνει χαρούμενο, γιατί στην τελική, είναι πολύ σημαντικό για τον γιο τους Flynn, να έχει έναν χαρούμενο πατέρα και μια ευτυχισμένη μητέρα. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είχε δηλώσει η Kerr στο show της Drew Barrymore, το 2020.

Πλέον η Miranda Kerr είναι παντρεμένη με τον Evan Spiegel, συνιδρυτή και CEO του Snapchat. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του επόμενου χρόνου. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.