UPDATE

O Ben Affleck σε ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον σύντροφο της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner


Τόνια Τζάφερη

31 Ιανουαρίου 2023

O Ben Affleck σε ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον σύντροφο της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner
@entertainment weekly / Guy Aroch
Βen Affleck και John Miller συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της Jennifer Garner και το ίντερνετ κάνει λόγο για το νέο bromance στο Hollywood

Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπουμε και συχνά τέτοιες εικόνες, όπου πρώην και νυν σύντροφος συναντιούνται και το κλίμα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο. Ο Βen Affleck περίμενε την πρώην σύντροφό του Jennifer Garner, μαζί με τον αγαπημένο της John Miller, έξω από το σπίτι της, ενώ μετά από έναν θερμό χαιρετισμό, γεμάτο χαμόγελα, πέρασαν όλοι μαζί στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου πιθανόν να ήταν και τα παιδιά του πρώην ζευγαριού.

Όσο η Garner πάρκαρε το αυτοκίνητο, Ben Affleck και John Miller είχαν μια στιγμή η οποία κάνει τον γύρω του διαδικτύου, καθώς οι δύο άντρες φαίνεται να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια ο ένας για τον άλλον.


Affleck και Garner, ήταν μαζί από το 2005, και έχουν αποκτήσει και 3 παιδιά. Το 2015 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η συνάντηση του Ben Affleck με το ζευγάρι, έρχεται μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση της Garner σε παιδική παράσταση, όπου ο Affleck βρισκόταν με την Lopez.

Φαίνεται πως οι πρώην σύζυγοι έχουν κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, και μοιάζουν ειλικρινά ευτυχείς που έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με άλλους ανθρώπους, παραμένοντας παράλληλα κοντά για την ανατροφή των παιδιών τους.