CELEBRITIES

Η JLo είχε μετατραυματικό στρες (PTSD) πριν τον γάμο με τον Ben Affleck


Τόνια Τζάφερη

20 Ιανουαρίου 2023

Η JLo είχε μετατραυματικό στρες (PTSD) πριν τον γάμο με τον Ben Affleck
Splash News
 «Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά θα κάναμε τον γάμο 20 χρόνια πριν. Ήταν πολύ αγχωτικό. Για αυτό και πριν τον γάμο μας είχα PTSD», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez στη συνέντευξη της με τον Jimmy Kimmel.

Μια αγχώδης διαταραχή, παραλίγο να κοστίσει τον γάμο της Jennifer Lopez με τον αγαπημένο της Ben Affleck, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε, η πρώτη ματαίωση του γάμου τους, ήταν πολύ τραυματική για την ίδια.

Jenny.Gr
Splash News

Το διάσημο ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί το 2003, έχοντας καλέσει όλους τους αγαπημένους τους και έχοντας φτάσει πολύ κοντά στην ημερομηνία του γάμου, όταν αποφάσισαν ξαφνικά να χωρίσουν και να ακυρώσουν την τελετή. Όπως είχε δηλώσει η Lopez στο παρελθόν, αυτή ήταν και μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της, με τον χωρισμό από τον Affleck και την ματαίωση του γάμου, να την πληγώνει βαθιά.

Μετά την επανασύνδεσή τους, ύστερα από 20 περίπου χρόνια, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει αυτόν τον γάμο που τόσο επιθυμούσαν, αλλά δεν κατάφεραν στο παρελθόν. Το μυστήριο είχε προγραμματιστεί να γίνει στο κτήμα του Ben, στην Georgia, όπου εκεί τελικά πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γάμος τους, με τον πρώτο να γίνεται το καλοκαίρι του 2022 στο Las Vegas.

Ο λόγος που έγινε και 1ος γάμος στο Las Vegas, ήταν εξαιτίας του μετατραυματικού στρες που βίωσε η Lopez. Όπως αποκάλυψε στον Jimmy Kimmel, λίγο πριν ενωθεί με τον Ben ενώπιον Θεού και ανθρώπων έπαθε PTSD.

«Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά θα κάναμε τον γάμο 20 χρόνια πριν. Ήταν πολύ αγχωτικό. Για αυτό και πριν τον γάμο μας είχα PTSD».

Τα συμπτώματα του PTSD ξεκίνησαν ξαφνικά σε μία συνάντηση που είχαν κάνει με τους διοργανωτές του γάμου τους. Πρόκειται για έντονο άγχος, το οποίο μοιάζει με κρίση πανικού και φέρνει μνήμες από ένα τραυματικό γεγονός. Τότε ο Ben ήταν εκεί για να την βοηθήσει να το ξεπεράσει.

«Ο Ben μου πρότεινε ότι αυτός ο γάμος στο Vegas θα με έκανε να το ξεπεράσω. Μου είπε πως μόλις γυρίσω από την πρόβα μου θα τα έχει όλα έτοιμα εκείνος και πως θα φεύγαμε αμέσως». Και έτσι έγινε.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε έναν γάμο express, πριν τον κανονικό, για να φύγει το άγχος της Jen και να το ξεπεράσει. Και μάλιστα το ξεπέρασε καθώς μετά τον πρώτο γάμο, ήταν πανέτοιμη να κάνει την τελετή στην Georgia στο σπίτι του αγαπημένου της με τις οικογένειές τους και όλους τους φίλους τους παρόντες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.