CELEBRITIES

Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Miranda Kerr με τον πρώην της, Orlando Bloom


The Jennettes

19 Αυγούστου 2021

Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Miranda Kerr με τον πρώην της, Orlando Bloom
Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Miranda Kerr με τον πρώην της, Orlando Bloom

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Miranda Kerr έκανε μία δήλωση που αμέσως έγινε viral και έκανε το γύρο του Internet. Το όμορφο μοντέλο δήλωσε με χιούμορ ότι τώρα βλέπει τον πρώην σύζυγό της Orlando Bloom ως «ενοχλητικό αδελφό» και μίλησε για την τωρινή συντροφό του, Katy Perry.

Η Miranda Kerr μας ξάφνιασε αφού φαίνεται ότι διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην της και μπορεί αυτό να μην είναι τόσο συχνό φαινόμενο στο Ηollywood αλλά εκείνη φαίνεται να τα έχει καταφέρει πολύ καλά! Η Kerr αποκάλυψε ότι αγαπάει περισσότερο την Katy από ότι τον πρώην της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Η Miranda μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τις σχέσεις της με το ζευγάρι και μας έδειξε τον δρόμο! Χαρακτηριστικά, είπε: «Πάμε διακοπές μαζί. Γιορτάζουμε όλοι μαζί! Την αγαπώ. Θέλω να πω την αγαπώ περισσότερο από τον πρώην μου!». Το 38χρονο μοντέλο και ο Orlando είχαν παντρευτεί και ήταν μαζί από το  2010 μέχρι το 2013 και έχουν μαζί έναν γιο 10 ετών. 

Η Miranda αστειεύτηκε  ότι τώρα θεωρεί τον  Orlando περισσότερο σαν αδερφό της. «Είναι, για μένα, τώρα, αδελφός. Και τις περισσότερες φορές, ένας ενοχλητικός αδελφός». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εκεί γιατί με βοηθάει σε όλα».

Ο Orlando και η Katy γνωρίστηκαν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, την Daisy Dove, τον Αύγουστο του 2020.

Δείτε ακόμη:

Miranda Kerr-Orlando Bloom: Οριστικό τέλος στη σχέση τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.