CELEBRITIES

Άνταμ Ντράιβερ: «Μου εμπιστεύονται τα σάντουιτς, αλλά όχι τη Ferrari» - Δεν οδήγησε ποτέ στην ταινία


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2023

Άνταμ Ντράιβερ: «Μου εμπιστεύονται τα σάντουιτς, αλλά όχι τη Ferrari» - Δεν οδήγησε ποτέ στην ταινία
splashnews.com
Ο Άνταμ Ντράιβερ δεν οδήγησε ποτέ στο σετ της ταινίας

Αν και ο Άνταμ Ντράιβερ υποδύεται τον ιδρυτή της Ferrari, Έντζο Φεράρι, στη νέα του ταινία, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ακούμπησε το τιμόνι του αμαξιού στα γυρίσματα της ταίνίας.

Ο 39χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Μάικλ Μαν και τον συμπρωταγωνιστή του, Πάτρικ Ντέμπσι για την προώθηση της Ferrari. Ο Ντράιβερ σχολίασε στην συνέντευξη τύπου πως δεν τον άφηναν να οδηγήσει τα αυτοκίνητα, για ασφαλιστικούς λόγους.

Αν και ο Ντέμπσι, ο οποίος στην πραγματική του ζωή ασχολείται με τις μηχανές σε αθλητικό επίπεδο, μπορούσε να οδηγήσει όλα τα αυτοκίνητα, ο Ντράιβερ δεν έκατσε πίσω από το τιμόνι κανενός vintage αμαξιού σε όλη την ταινία.

Jenny.Gr
splashnews.com

«Όπως είπα και πριν, το να δημιουργείς μια ταινία είναι ένα θαύμα και δεν ήθελαν να ακουμπήσω το πιο ακριβό εξάρτημα. Δεν οδηγώ τα αυτοκίνητα, εκτός από το pre-production που οδηγήσαμε Ferrari, αλλά τα νεότερα μοντέλα, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τα άλλα. Και στην αρχή δεν το οδηγώ, είναι ψεύτικο».

Ο ηθοποιός αστειεύτηκε λέγοντας «Και πάλι, δεν με εμπιστεύονται με μικρά κομμάτια εξοπλισμού. Τα μεγάλα κομμάτια με αφήνουν να τα χειρίζομαι, όπως τα σάντουιτς».

Ο Άνταμ Ντράιβερ βρίσκεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτή την εβδομάδα λόγω μια προσωρινής συμφωνίας μεταξύ της παραγωγής και της SAG-AFTRA.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.