UPDATE #NOW

Ferrari: Το trailer της ταινίας είναι εδώ και ο Άνταμ Ντράιβερ μπαίνει ξανά σε ιταλικό κοστούμι


Κλέλια Φατούρου

31 Αυγούστου 2023

Ferrari: Το trailer της ταινίας είναι εδώ και ο Άνταμ Ντράιβερ μπαίνει ξανά σε ιταλικό κοστούμι
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό στις 25 Δεκεμβρίου

Ο Άνταμ Ντράιβερ επιστρέφει στο στοιχείο του. Στις μεγάλες ιταλικές προσωπικότητες δηλαδή. Μετά τον Gucci, γίνεται Ferrari (ένα κοστούμι άλλαξε δηλαδή), με την ομώνυμη ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας που ξεκίνησε χτες.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας, «διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957. Ο πρώην οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Ferrari, βιώνει μία κρίση. Η εταιρία που δημιούργησε o Ένζο Φεράρι με τη σύζυγό του, Λάουρα, πριν από 10 χρόνια, βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας. Ταυτόχρονα, ο γάμος τους δοκιμάζεται μετά τον χαμό του γιου τους. Ο Ferrari προσπαθεί να βγάλει κέρδος μετά από ένα στοίχημα σε έναν αγώνα που διασχίζει όλη την Ιταλία.

Τη Λάουρα υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ ενώ το εντυπωσιακό cast ολοκληρώνεται από τους: Σέιλιν Γούντλι, Σάρα Γκαντόν, Τζακ Ο'Κόνελ και Πάτρικ Ντέμπσι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάικλ Μαν, 4 φορές υποψήφιο για Όσκαρ. Το ίδιο ισχύει και για όσους ανέλαβαν την παραγωγή, τη φωτογραφία και το μοντάζ της ταινίας που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

«Ο Μάικλ Μαν έχει κάνει αξιοσημείωτες ταινίες, αλλά η "Ferrari" είναι η μόνη που συνδυάζει την ένταση με τη συγκίνηση. Είναι μία απίστευτη εξέλιξη του έργου του και ίσως η πιο βαθιά προσωπική δουλειά που έχει κάνει. Είναι τιμή μας να τον υποδεχόμαστε στην τελευταία βραδιά του φεστιβάλ μας», είπε ο Ντένις Λιμ, επικεφαλής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, που θα διαδεχθεί αυτό της Βενετίας.

Εμείς πάντως θα μπορέσουμε να δούμε την ταινίας στις αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα.