ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Penelope Cruz με το πιο chic Barbiecore look είναι σκέτη έμπνευση


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2022

Η Penelope Cruz με το πιο chic Barbiecore look είναι σκέτη έμπνευση
Η Barbie είναι η μούσα του 2022 και για τον κόσμο της ομορφιάς

H Barbiecore-mania έχουμε ήδη γράψει ότι κατακτά τη νέα σεζόν τόσο στο χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς.

Η Penelope Cruz είναι μια πρόσφατη απόδειξη ότι μπορείς να δοκιμάσεις τη hot τάση και να δείχνει απίστευτα chic χωρίς να έχεις προσπαθήσει υπερβολικά. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στο San Sebastian Inernational Film Festival δείχνοντάς μας πως αhttps://jenny.gr/stil/402002/barbiecore-trend-poy-einai-pantoy-ayto-kalokairiκόμη και το Barbiecore look μπορεί να είναι απόλυτα κομψό.

Δύσκολο challenge, αλλά τα κατάφερε!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τόσο το outfit που επέλεξε όσο και το beauty look της ήταν εμπνευσμένο από την iconic εικόνα της Barbie. Πόζαρε με μία δημιουργία του οίκου Chanel σε ροζ απόχρωση και απογείωσε το στιλ της με ένα girly μακιγιάζ. Έχει μαζεμένα τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο updo με όγκο στην κορυφή και οι αποχρώσεις του ροζ πρωταγωνίστησαν στα χείλη και στα ζυγωματικά της.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Οι εικόνες δείχνουν πώς το ροζ δεν ταιριάζει τέλεια μόνο στις ξανθές. Plus, μία έντονη τάση μπορεί να βρει την απόλυτη ισορροπία με τις κατάλληλες πινελιές και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.