CELEBRITIES

Η Γκράιμς έκανε μήνυση στον Έλον Μασκ - Διεκδικεί την κηδεμονία των παιδιών


JTeam

4 Οκτωβρίου 2023

Η Γκράιμς έκανε μήνυση στον Έλον Μασκ - Διεκδικεί την κηδεμονία των παιδιών
@eonline
Φταίει που πήγε τον γιο τους σε συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, για να δείξει ότι είναι σκληρά εργαζόμενος single dad;

Η Γκράιμς έκανε μήνυση στον on-and-off σύντροφό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον δισεκατομμυριούχο που καταντά καρικατούρα, τον Έλον Μασκ. Διεκδικεί την κηδεμονία της Exa Dark Sideræl που γεννήθηκε το 2022, του X Æ A-12 που γεννήθηκε το 2020 και του Techno Mechanicus (το προσωπικό μου αγαπημένο) που είναι μερικών μηνών – και καλά κάνει, δεδομένου ότι εκείνος πήρε τον γιο τους και τον πήγε σε μίτινγκ με τον Ερντογάν, χωρίς λόγο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γκράιμς κατέθεσε την αίτηση για διεκδίκηση της κηδεμονίας στις 29 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vulture, δεν έχει ζητήσει διατροφή από τον Μασκ.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η καλλιτέχνιδα είχε απευθυνθεί μέσω Χ στον Γουόλτερ Άιζακσον, ο οποίος έχει αναλάβει τη βιογραφία του δισεκατομμυριούχου, ζητώντας του: «πες στον Έλον να με αφήσει να δει τον γιο μου ή να απαντήσει στον δικηγόρο μου, παρακαλώ». Αργότερα, διέγραψε την ανάρτηση. Αναφερόταν στο τρίτο παιδί τους, τον Techno.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.