CELEBRITIES

Οδήγηση με κλειστά μάτια και κόκαλα ζώων: Οι (τρομακτικές) λεπτομέρειες από τα πρώτα ραντεβού του Έλον Μασκ και της Γκράιμς


Κλέλια Φατούρου

8 Αυγούστου 2023

Οδήγηση με κλειστά μάτια και κόκαλα ζώων: Οι (τρομακτικές) λεπτομέρειες από τα πρώτα ραντεβού του Έλον Μασκ και της Γκράιμς
Twitter/walterisaacson
Μία γνωριμία σαν σουρεάλ παραμύθι

Μπορεί ο Έλον Μασκ και η μουσικός Γκράιμς να μην είναι πια μαζί, αλλά σχέση τους ήταν τόσο θυελλώδης και σουρεάλ, που μάς κάνει να ευχόμασταν να μην είχαν χωρίσει ποτέ. Τα πρώτα τους ραντεβού ήταν κάτι μεταξύ κινηματογραφικού και παρανοϊκού, σύμφωνα με τον βιογράφο του Έλον, Γουόλτερ Άιζακσον.

Το βιβλίο για τη ζωή του, που έχει για τίτλο το όνομά του (εντελώς αναμενόμενο) κυκλοφορεί στις 12 Σεπτεμβρίου, και είναι ήδη εξαντλημένο στις προπαραγγελίες. Ο Άιζακσον μοιράστηκε μαζί μας ένα απόσπασμα στην πλατφόρμα που κάποτε λεγόταν Twitter και τώρα έγινε Χ, και που ανήκει στον άνθρωπο για τον οποίο γράφτηκε το βιβλίο.

Το απόσπασμα αφορά την αρχή της σχέση με την Γκράιμς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Πώς γνωρίστηκαν και τι σουρεάλ πράγματα έκανε ο Μασκ στα πρώτα ραντεβού, που τα λες και επικίνδυνα. Εξίταραν όμως τη φίλη Γκράιμς, που γεννήθηκε Κλερ Μπουσέ και τον γνώρισε το 2018.

«Πού και πού, ειδικά σε σύνθετες εποχές, οι Δημιουργοί της Προσομοίωσής μας- αυτοί οι κατεργάρηδες που μάς κάνουν να πιστεύουμε στην ύπαρξη πραγματικότητας- ρίχνουν ένα νέο στοιχείο και προκαλούν χάος. Όπως συνέβη στη ζωή του Μασκ την άνοιξη του 2018, πάνω στο συναισθηματικό τσουνάμι που του προκάλεσε ο χωρισμός του από την Άμπερ Χερντ». Καταρχάς, ο Μασκ επέλεξε τον σωστό βιογράφο. Μόνο κάποιος που μιλά τόσο παρανοϊκά όσο ο Έλον θα μπορούσε να γράψει το βιβλίο του. Δεύτερον, είχα ξεχάσει εντελώς ότι η Χερντ ήταν πρώην του Έλον και τώρα τη βλέπω με άλλα μάτια.

Μάθαμε λοιπόν ότι το ζεύγος γνωρίστηκε στο ασανσέρ (μαζί με τη Χερντ) αλλά δεν μίλησαν. Όλα ξεκίνησαν αργότερα μέσω Twitter, σε ανταλλαγή απόψεων για τον Βασιλίσκο του Ρόκο, ένα πείραμα για τη σκέψη που πιστεύει ότι η δημιουργία AΙ θα οδηγήσει σε ένα πανίσχυρο ον που θα τιμωρήσει όσους δεν βοήθησαν στη δημιουργία. Α οκ, έβλεπαν το μέλλον δηλαδή. Μοιράζονταν κοινές ανησυχίες, επομένως είχαν πολλά να πουν.

Εκεί μίλησαν και για την τυχαία συνάντηση στο ασανσέρ, με επίμονες ματιές που αντάλλαξαν. Την κάλεσε στο εργοστάσιό του στο Fremont, και εκεί περπατούσαν όλη νύχτα και η Γκράιμς τον χάζευε ενώ αυτός επισκεύαζε πράγματα. Το επόμενο βράδυ, είπαν να πάνε για φαγητό σε ένα εστιατόριο και μπήκαν στο Tesla του. «Ήθελε να της δείξει πόσο γρήγορα επιταχύνει το αμάξι, πήρε τα χέρια του από το τιμόνι, κάλυψε τα μάτια του και έβαλε αυτόματο πιλότο. Το αμάξι άλλαζε λωρίδες και φερόταν σαν να είναι σε ταινία της Marvel, με εκείνη να σκέφτεται ότι ο τύπος είναι τρελός». Δεν βλέπουμε να την απέτρεψε πάντως.

Στο δε εστιατόριο, ο Μασκ σκάλισε στον τοίχο "EM+CB", εκείνη συνέκρινε τις δυνάμεις του με αυτές του Γκάνταλφ και εκείνος της έκανε ένα γρήγορο κουίζ με ερωτήσεις από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το πέρασε με επιτυχία. Η Γκράιμς ανταπέδωσε με ένα κουτί με κόκαλα ζώων που είχε συλλέξει. Πολύ σημαντικό για εκείνη ήταν το να είναι με έναν σύντροφο με τον οποίο θα ακούει κάθε βράδυ πολεμική ιστορία, για τουλάχιστον μία ώρα. Αντί αντιβίωσης. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, το περίεργο δεν είναι η σχέση τους, αλλά το γιατί τελικά χώρισαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.