CELEBRITIES

Chris Hemsworth: «Το τελευταίο "Thor" βγήκε λίγο ανόητο. Μου το είπαν και οι 8χρονοι φίλοι του γιου μου»


Κλέλια Φατούρου

7 Ιουνίου 2023

Chris Hemsworth: «Το τελευταίο "Thor" βγήκε λίγο ανόητο. Μου το είπαν και οι 8χρονοι φίλοι του γιου μου»
GQ/Georges Antoni
Ο ηθοποιός μιλά για το "Love and Thunder" που δεν άρεσε και πολύ στο κοινό (ούτε το μικρό, ούτε το μεγάλο)

Ο Chris Hemsworth, ή αλλιώς Thor της καρδιάς μας, κάπου μετάνιωσε για την τέταρτη ταινία, "Love and Thunder", που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Taika Waititi. Αν και ο ίδιος πέρασε πολύ καλά στα γυρίσματα, το κοινό δεν έδειξε να χαίρεται το ίδιο.

«Γελάσαμε πολύ, αλλά κατέληξε να είναι λίγο ανόητη ταινία. Είναι πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο κέντρο και να μην έχεις αληθινή προοπτική του τι θα βγει. Λατρεύω τη διαδικασία, αλλά δεν ξέρεις πώς θα το πάρει το κοινό» είπε σε συνέντευξή του στο GQ.

Συμπλήρωσε ότι την πιο αυστηρή αλλά ρεαλιστική κριτική του την έκαναν οι φίλοι του γιου του. «Ένα μάτσο οχτάχρονα που μου έκαναν κριτική και μου είπαν ότι η δράση ήταν καλή, υπήρχε αρκετό χιούμορ αλλά τα ειδικά εφέ δεν λειτούργησαν. Γελάω και κριντζάρω παράλληλα». Αυτά του τα σχόλια βέβαια δεν σημαίνουν ότι θα τελειώσει η συνεργασία του με τη Marvel. Απλώς για την ώρα δεν έχει κάτι άλλο στο συμβόλαιό του. «Θέλω να κάνω άλλα πράγματα, αλλά θα επιστρέψω όταν προκύψει κάτι εξίσου δημιουργικό».

«Μου αρέσει πολύ η εμπειρία του Thor. Το 1 και το 2 ήταν κάτι διαφορετικό, όπως και τα επόμενα. Παίζει ρόλο το ότι αλλάζουν πάντα οι σκηνοθέτες». Να πούμε βέβαια ότι η ταινία του Waititi ήταν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, με 760 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Ο Chris Hemsworth αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια σπουδαίων σκηνοθετών, όπως ο Tarantino και ο Scorsese, για τις ταινίες Marvel. Πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι σινεμά και ότι ο stars που προκύπτουν από τις ταινίες, δεν είναι πραγματικοί.

Jenny.Gr

«Είναι τρομερά καταθλιπτικό να ακούς κάτι τέτοιο. Δύο ήρωές μου που μάλλον δεν θα δουλέψουν ποτέ μαζί μου. Δεν είναι fans μου. Παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που έφερα τόσους ανθρώπους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δεν θέλω να πω κάτι στους σκηνοθέτες που σχολίασαν αρνητικά, αλλά νομίζω ότι κανείς μας δεν έχει την απάντηση. Απλώς προσπαθούμε». Ωστόσο φρόντισε να τονίσει στο τέλος πως, αν ο Scorsese ή/και ο Tarantino του ζητήσουν να παίξει σε κάποια μελλοντική ταινία τους, φυσικά και θα σπεύσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο GQ Magazine

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.