CELEBRITIES

Η Dua Lipa για τα παιδικά της χρόνια: «Μια ζωή, ήμουν το "καινούριο παιδί" - Ευχόμουν να είχα πιο αγγλικό όνομα»


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Η Dua Lipa για τα παιδικά της χρόνια: «Μια ζωή, ήμουν το "καινούριο παιδί" - Ευχόμουν να είχα πιο αγγλικό όνομα»
Instagram @dualipa
Πώς αγκάλιασε την κληρονομιά της κι αποφάσισε να αφιερώσει όλη της την ενέργεια στη μουσική

Στο Hay Festival της Ουαλίας, η Dua Lipa ανέβηκε στη σκηνή και, εκτός από τη μουσική της, μοιράστηκε ένα κομμάτι του εαυτού της. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις εμπειρίες της μεγαλώνοντας στην Αγγλία και το Κόσοβο, και πώς αυτές της έδωσαν κίνητρο να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ποπ σταρ.

«Από πολύ μικρή, ονειρευόμουν να γίνω ποπ σταρ αλλά ποτέ δεν πίστεψα πως ήταν κάτι που όντως θα μπορούσε να γίνει», δήλωσε, αναφερόμενη στην εποχή που μετακινούταν ανάμεσα σε Κόσοβο και Λονδίνο. «Ήμουν το “καινούργιο παιδί” όλη μου τη ζωή».

«Από νωρίς αντιλήφθηκα τη διττή φύση της κληρονομιάς μου», είπε.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτούσε από πού βγαίνει το όνομά μου. Ήμουν περήφανη για αυτό, αλλά όταν ήμουν μικρότερη, ευχόμουν να με λένε κάτι σαν Hanna – κάτι φυσιολογικό και αγγλικό».

Η Dua Lipa μετακόμισε στο Κόσοβο στα 11, μαζί με τους γονείς της, αλλά στα 15 επέστρεψε στο Λονδίνο για να τελειώσει το Λύκειο. Αυτή η μετάβαση ήταν δύσκολη, όμως στα 17 της, ήταν αποφασισμένη να ακολουθήσει μία καριέρα στη μουσική.

«Ο μπαμπάς μου λέει ότι είναι δύσκολο να μου πεις όχι. Επέμεινα πολύ. Είχα μόλις αρχίσει να γράφω πολύ, συνεργάστηκα με έναν παραγωγό. Ήμουν 17. Μου πρότεινα ν μία συμφωνία αλλά ο (παραγωγός) Felix μου είπε να βρω δικηγόρο, ο οποίος μου είπε να μην υπογράψω. Μετά, με βοήθησαν να μπω στο στούντιο», ολοκλήρωσε. Και τα υπόλοιπα, τα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά μας. Το κορίτσι που ένιωθε πως δεν είχε ταυτότητα, τώρα είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS