CELEBRITIES

H Dua Lipa επιστρέφει στην Αλβανία και χτίζει βίλα εκατομμυρίων με θέα στο Ιόνιο


JTeam

2 Ιανουαρίου 2023

H Dua Lipa επιστρέφει στην Αλβανία και χτίζει βίλα εκατομμυρίων με θέα στο Ιόνιο
Splash News
Επιστροφή στον τόπο καταγωγής της και σε πιο ήρεμο τρόπο ζωής για την Dua Lipa

Στους Αγίους Σαράντα επιστρέφει η νεαρή σταρ, η οποία μετά την επιτυχημένη καριέρα της, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ακολουθήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής και να μετακομίσει πίσω στον τόπο καταγωγής της. Η ζωή της αρχίζει να αλλάξει ριζικά και αυτή τη περίοδο η Lipa ετοιμάζεται να χτίσει το σπίτι των ονείρων της, το οποίο θα βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας και θα έχει θέα προς το Ιόνιο και το νησί της Κέρκυρας.

Η Dua Lipa έλαβε την αλβανική υπηκοότητα από τον πρόεδρο της χώρας τον Νοέμβριο, και μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά», είπε η Lipa πριν δώσει τον όρκο της υπηκοότητας στο δημαρχείο των Τιράνων, σύμφωνα με τον Guardian.


Το 2021 είχε επιλέξει να κάνει διακοπές στην Αλβανία με την οικογένειά της και τον τότε φίλο της Anwar Hadid. Τότε, είχε την ευκαιρία να δειπνήσει με τον πρωθυπουργό της χώρας. Να σημειωθεί ότι η βραβευμένη με Grammy έζησε στο Κόσοβο με την οικογένειά της από την ηλικία των 11-15 ετών, δηλώνοντας στο NPR: «Δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, γιατί πραγματικά με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS