CELEBRITIES

Η Dua Lipa κι επίσημα με αλβανική υπηκοότητα- «Ευχαριστώ, νιώθω πολύ περήφανη»


JTeam

28 Νοεμβρίου 2022

Η Dua Lipa κι επίσημα με αλβανική υπηκοότητα- «Ευχαριστώ, νιώθω πολύ περήφανη»
Instagram/ dualipa
Η pop star «έκανε τους Αλβανούς διάσημους σε όλο τον κόσμο»

H Dua Lipa έλαβε κι επίσημα την αλβανική υποκοότητα από τον πρόεδρο της χώρας της, Bajram Begaj, για τον ρόλο της καλλιτέχνιδας, στη διεθνή διάδοση της φήμης των Αλβανών μέσω της μουσικής της.

Όπως είπε ο ίδιος, η pop star απέκτησε την υπηκοότητα ενόψει της 110ης επετείου της ανεξαρτησίας της Αλβανίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Μάλιστα δήλωσε ότι είναι τιμή του που έδωσε εκείνος την υπηκοότητα στην διάσημη τραγουδίστρια καθώς η Dua Lipa «έκανε τους Αλβανούς διάσημους σε όλο τον κόσμο». Πριν δώσει τον όρκο της στο δημαρχείο των Τιράνων, η star είπε: «Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά».

Σε ένα post της στο Instagram, η Lipa δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από την τιμητική τελετή. Στη λεζάντα των φωτογραφιών ευχαρίστησε τον πρόεδρο της χώρας και τον δήμαρχο Τιράνων, γράφοντας στα αλβανικά: «ευχαριστώ, νιώθω πολύ υπερήφανη».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια που είναι αλβανικής καταγωγής γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995 από γονείς μετανάστες που ήρθαν από το Κόσοβο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.