ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Dua Lipa έκανε "Spider Leg" κι έχει τις πιο πυνκές και μακριές βλεφαρίδες που έχουμε δει


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2023

Η Dua Lipa έκανε "Spider Leg" κι έχει τις πιο πυνκές και μακριές βλεφαρίδες που έχουμε δει
Instagram/@dua lipa
Πρέπει να μάθουμε επειγόντως τη mascara που χρησιμοποίησε!

H Dua Lipa λατρεύει το στιλ δεκαετίας Y2K και τόσο τα outfits όσο και τα makeup looks της είναι εμπνευσμένα από το 2000. Στενά jeans, κορσέδες, girly αξεσουάρ μαλλιών, μπλε σκιές αλλά και έντονες βλεφαρίδες είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισης της pop star. Eμείς όμως θα σταθούμε σε ένα από τα τελευταία της posts που ανέβασε στο Instagram και το βλέμμα της έκλεψε την καρδιά μας κυριολεκτικά.

Η Dua Lipa πόζαρε με ένα sexy βλέμμα με ένα εντυπωσιακό smoky eye look που οι έντονες, μακριές βλεφαρίδες το έκαναν απλά υπέροχο! Στη λεζάντα έγραψε: «βλεφαρίδες σαν πόδια αράχνης» και όπως θα δεις οι βλεφαρίδες της είναι on fleek. Η ίδια ακολούθησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ που δεν είναι άλλη από τη "spider leg" που θέλει τις βλεφαρίδες να μοιάζουν σαν τα πόδια αράχνης. Η makeup artist Lisa Eldridge συνδύασε σκούρες σκιές ματιών στα βλέφαρά της και στις κάτω γραμμές των βλεφαρίδων της, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό smoky eye.

Jenny.Gr
Instagram/@dua lipa

Oι πολλές στρώσεις mascara κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτό το sexy spider effect. Ούτε η Lipa ούτε η Eldrigde έχουν αποκαλύψει ποια mascara χρησιμοποιήσαν, οπότε απλά θα πρέπει να τη θαυμάζουμε.

Jenny.Gr
Instagram/@dua lipa

Δες στην παρακάτω gallery 10 mascaras για να αποκτήσεις και εσύ υπέροχο όγκο στις βλεφαρίδες σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.