ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 concealers για να διώξεις την κούραση από τα μάτια σου


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2023

7 concealers για να διώξεις την κούραση από τα μάτια σου
Instagram/@brycescarlett
Αν ο ύπνος δεν είναι ο καλύτερός σου φίλος τότε χρειάζεσαι ένα από τα παρακάτω concealers

Η έντονη καθημερινότητα και η κούραση πολλές φορές αντανακλάται στο βλέμμα σου και είναι απόλυτα λογικό. Εκτός από μια καλή κρέμα ματιών, θα χρειαστεί να οπλιστείς και με ένα καλό concealer που θα φωτίσει αμέσως τη περιοχή γύρω από τα μάτια και θα καλύψει τους μαύρους κύκλους.

To healthy–looking δέρμα είναι κάτι που αναζητούμε όλες μας και έχει και αυτό τα μυστικά του. Μια καλή βάση, η σωστή απόχρωση ρουζ και τα juicy χείλη βοηθούν σίγουρα στο να συνθέσουν μια λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Το πλέον όμως απαραίτητο προϊόν είναι το concealer και στοιχηματίζουμε ότι δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Αν βρεις το ιδανικό concealer τότε σίγουρα δεν θα το αλλάξεις (και πολύ καλά θα κάνεις).

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα tips για να κάνεις το αγαπημένο σου concealer ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Η σωστή εφαρμογή

Εφάρμοσε το concealer με ένα fluffy πινέλο που χαρίζει διάφανο φινίρισμα ή ζέστανε το προϊόν με τα δάχτυλά σου και έπειτα τοποθέτησέ το με απαλές κινήσεις ώστε να μην αφήσεις μεγάλη ποσότητα κάτω από τα μάτια. Καλό είναι να μην αφήσεις τυχόν γραμμές στο πρόσωπό και σε αυτό θα βοηθήσει μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η πούδρα είναι το κλειδί

Τοποθέτησε πούδρα για ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα στη διάρκεια της ημέρας. Με προσοχή όμως και πάλι ως προς την ποσότητα της πούδρας.

Η σωστή απόχρωση

Αν όμως έχεις έντονους κύκλους και λιγότερες γραμμές τότε επέλεξε ένα προϊόν πιο pigmented στον ίδιο τόνο με το δέρμα σου. Όσο για την απόχρωση προτίμησε τις ζεστές – πορτοκαλί αποχρώσεις αφού χρωματικά εξαλείφουν το μπλε του κύκλου.Αν δεν έχεις έντονους κύκλους μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια cold απόχρωση.

1. Tom Ford Shade and Illuminate Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Tarte Shape Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Maybelline Instant Anti Age Eraser Set Liquid Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. L'Oreal Paris Infailllible 24h Liquid Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

6. Kiko Milano Energy Shake Ginseng Metal Liquid Eyeshadow - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

7. Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.