CELEBRITIES

Η Amber Heard ζει την πιο ήρεμη ζωή της: Αφήνει το Hollywood και μετακομίζει στη Μαδρίτη με την κόρη της


JTeam

5 Μαΐου 2023

Η Amber Heard ζει την πιο ήρεμη ζωή της: Αφήνει το Hollywood και μετακομίζει στη Μαδρίτη με την κόρη της
Instagram/ amberheard
Δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μελλοντικά πίσω στο Hollywood αλλά αυτό μάλλον θα αργήσει, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της

Έναν χρόνο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp, η Amber Heard φαίνεται πως ζει την καλύτερη ζωή της. H 37χρονη star αποφάσισε να εγκαταλείψει το Hollywood και μετακομίζει στη Μαδρίτη.

Όπως φαίνεται, βάζει σε προτεραιότητα την ηρεμία και την προστασία της ψυχικής της υγείας, επιλέγοντας συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την πολύκροτη υπόθεση, κατά την οποία γράφτηκαν πολλά για εκείνη.

Η Amber Heard δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μελλοντικά πίσω στο Hollywood, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της. «Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα το κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη ταινία».

«Η Heard εγκατέλειψε αθόρυβα το Hollywood και μετακόμισε στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη, Oonagh. Γνωρίζει τη γλώσσα κι είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας τη μικρή της κόρη, μακριά από κάθε θόρυβο», αναφέρει από την άλλη, δημοσίευμα της Daily Mail.

Αν και οι εκπρόσωποι της Amber Heard δεν έχουν σχολιάσει την κίνηση αυτή, η ηθοποιός περνάει αρκετό χρόνο στην Ισπανία. Τον περασμένο Οκτώβριο, εθεάθη στις παραλίες της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, ενώ λίγες ημέρες πριν έπαιζε με την κόρη της σε ένα παιδικό πάρκο.

Μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Depp, η ηθοποιός πούλησε την έπαυλή της στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2022 και φαίνεται πως πλέον επιλέγει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φλας και την προβολή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.