CELEBRITIES

Jane Fonda: «Η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική αν είχα δει τα red flags στις σχέσεις»


Κλέλια Φατούρου

4 Μαΐου 2023

Jane Fonda: «Η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική αν είχα δει τα red flags στις σχέσεις»
People/Yu Tsai
Η 85χρονη ηθοποιός μοίρασε σοφία ξανά

Κάθε συνέντευξη της Jane Fonda είναι ένα μάθημα ζωής για όλους εμάς. Έχοντας ζήσει 85 χρόνια, ξέρει τι θα έκανε διαφορετικά αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και γιατί είναι σημαντικό να αποδέχεσαι το ότι γερνάς. Για όλα αυτά μίλησε στο People όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα red flags που αγνόησε, όπως έχουμε κάνει όλοι.

«Η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική αν είχα δώσει σημασία στα red flags». Η ηθοποιός έχει παντρευτεί 3 φορές, τώρα είναι single και δηλώνει ευγνώμων για τα μαθήματ απου πήρε από όλες τις σχέσεις της. «Πρέπει να καταλάβεις ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Και πρέπει να αποφασίσεις αν μπορείς να ζήσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει ή αυτό που βλέπω είναι ικανό να τελειώσει τη σχέση; Ανάγκασε τον εαυτό σου να εντοπίσει τα red flags. Τι σχέση έχει με τη μητέρα του; Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ ή τον τζόγο;».

Σήμερα, στα 85 της, είναι τρομερά απασχολημένη, με ταινίες, τον ακτιβισμό, αλλά φροντίζει να περνά χρόνο και με τα 3 εγγόνια της. «Με χαλαρώνει να βλέπω τη σειρά Curb Your Enthusiasm». Νιώθει χαρούμενη και υγιής, έχοντας απαλλαχθεί για μία ακόμη φορά από τον καρκίνο και η συμβουλή της είναι να μην φοβόμαστε το ότι μεγαλώνουμε.

«Έχω ζήσει πολλές τραγωδίες και δύσκολες στιγμές αλλά δεν το έβαλα κάτω. Είχα πάντα πολύ μεγάλη αντοχή». Δίνει τεράστια σημασία στη γυναικεία φιλία και πιστεύει ότι είναι το μυστικό της μακροζωίας της. «Όταν ήμουν νεότερη, υπήρχε αυτή η εικασία ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές και δεν γίνεται να δουλέψουν μαζί 4 stars. Δεν είναι αλήθεια. Εμείς βοηθήσαμε η μία την άλλη και αγαπιόμαστε πολύ», είπε αναφερόμενη στην ταινία Book Club 2 και τις συμπρωταγωνίστριές της Diane Keaton, Candice Bergen και Mary Steenburgen.

Ήταν σε αυτά τα γυρίσματα στην Ιταλία, που σηκωνόταν από τις 6 το πρωί, για να γυρίσει όλη τη Ρώμη με τα πόδια και να βρει το καλύτερο παγωτό, πριν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι για τα γυρίσματα. «Έκανα 11 χιλιάδες βήματα κάθε πρωί!». Η Jane Fonda μάς υπενθυμίζει ότι όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο δυνατός γιατί βλέπεις πράγματα που έχεις ξαναδεί. «Παλιά ήταν σαν να είμαι σε κανό χωρίς κουπί. Τώρα ξέρω πώς να κωπηλατώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS