UPDATE #NOW

Η Jane Fonda και η Lily Tomlin διψούν για εκδίκηση στο trailer του «Moving On»


Κλέλια Φατούρου

2 Φεβρουαρίου 2023

Η Jane Fonda και η Lily Tomlin διψούν για εκδίκηση στο trailer του «Moving On»
Οι δύο φίλες έκαναν μαζί άλλη μία ταινία

Το δίδυμο Jane Fonda- Lily Tomlin ξαναχτυπά και δεν μπορούμε να τις φανταστούμε πια να παίζουν σόλο. Μετά τους 7 κύκλους "Grace & Frankie" και την ταινία "80 for Brady", έρχεται το "Moving On", με τις δύο ηθοποιούς να ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία δολοφονία, αλλά διατηρώντας την κωμική τους φλέβα.

Αφού πέθανε μία κοινή τους φίλη, υπόσχονται να δολοφονήσουν τον σύζυγό της, που υποδύεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Κουρδιστό Πορτοκάλι», Malcolm McDowell. Από την αρχή του trailer, παίρνουμε vibes από το "Thelma & Louise", αλλά στο πιο χιουμοριστικό.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας, «Η Jane Fonda και η Lily Tomlin πρωταγωνιστούν ως φίλες που έχουν χαθεί και που κάνουν reunion προκειμένου να πάρουν εκδίκηση από τον χήρο της νεκρής φίλης τους. Στην πορεία, ο χαρακτήρας της Fonda ξαναβρίσκει τον παλιό μεγάλο της έρωτα, ενώ όλοι ανακαλύπτουν πώς να αποδεχθούν ο ένας τον άλλο, καθώς και το παρελθόν τους».

«Όταν δεν είμαι με τη Lily για μέρες, μου λείπει. Είναι ψυχοβγαλτικό. Έχει αυτό το χιούμορ που έρχεται από την ψυχή της. Είναι τρυφερό, καθόλου κυνικό, και σίγουρα όχι εις βάρος των άλλων», έχει πει η Fonda, που θεωρεί τον εαυτό της βαθιά καταθλιπτικό, κι εμείς απλά αγαπάμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλοσυμπληρώνονται.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Paul Weitz, γνωστός για τα "Fatherhood", "American Pie" και "Little Fockers".