CELEBRITIES

Και όμως, η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ έχασαν συνολικά 850.000 followers μετά το show του Balenciaga


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Δεκεμβρίου 2023

Και όμως, η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ έχασαν συνολικά 850.000 followers μετά το show του Balenciaga
Instagram/kendalljenner
Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ να έχασαν, αλλά η Νικόλ Κίντμαν κέρδισε

Όλοι είδαμε σε κάποιο site ή στα social media τη νέα συλλογή του Ντέμνα Γκβασάλια για τον οίκο Balenciaga στο Los Angeles. Εκεί ήταν προσκεκλημένοι σχεδόν όλοι οι celebrities της περιοχής και των περιχώρων, με αποκορύφωμα την Cardi B στην πασαρέλα ως μοντέλο και την ανακοίνωση της Νικόλ Κίντμαν ως νέας ambassador του οίκου. Φυσικά και δε θα έλειπαν από το event οι αγαπημένες φίλες -πλέον- του Ντέμνα, Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ.

Από ότι φαίνεται όμως η παρουσία τους στο fashion show δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελαν και σύμφωνα με το Replay Poker, οι δύο celebrities έχασαν συνολικά 850.000 ακολούθους στα social media, με την Κιμ να χάνει 300.000 και την Κένταλ 500.000. Προφανώς αυτό έχει να κάνει με την κούραση του κοινού από την οικογένεια Καρντάσια-Τζένερ, όπως και από την αλλαγή συμπεριφοράς τους μετά την επάνοδο του Ντέμνα, αφού είχε «ξεπεραστεί» το σκάνδαλο του 2022. Πολλοί fans δεν συγχώρεσαν την Κιμ και την Κένταλ, που ξαναπήγαν στην team Balenciaga, εφόσον ο οίκος και ο creative director δεν έχει πείσει σχεδόν κανέναν για την μεταμέλειά του και την αλλαγή πλεύσης που είχε σκοπό να κάνει.

Από την άλλη η Cardi B έχασε μόνο 133.619 ακολούθους, ενώ η Νικόλ Κίντμαν κέρδισε 5.000. Παράξενο; Για τη Νικόλ όχι, αφού λογικά πολλοί από τους fans του οίκου δεν την είχαν ακουστά μέχρι που έγινε η ambassador του Balenciaga.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.