ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η εορταστική καμπάνια του Jacquemus με πρωταγωνίστρια της Κένταλ Τζένερ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Νοεμβρίου 2023

Η εορταστική καμπάνια του Jacquemus με πρωταγωνίστρια της Κένταλ Τζένερ
jacquemus
Ο Jacquemus παρουσίασε την εορταστική του καμπάνια με την Κένταλ Τζένερ

Το γαλλικό brand Jacquemus μόλις παρουσίασε την εορταστική καμπάνια του με πρωταγωνίστρια την celebrity και μοντέλο Κένταλ Τζένερ σε ανατρεπτικές πόζες. Πριν όμως γίνει η παρουσίαση, το brand ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αρχικά ένα post με μια ασημένια γιρλάντα και την ερώτηση «Είναι η ώρα. Είστε έτοιμοι;», αναφερόμενο προφανώς στην εορταστική περίοδο. Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένο αναρτώντας ένα post με την πλάτη με τα οπίσθια της Κένταλ, τυλιγμένα σε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με caption « ”ΓΙΡΛΑΝΤΑ” με την Κένταλ Τζένερ. Η εορταστική καμπάνια. Αύριο παρουσιάζεται».

Instagram/jacquemus

Η νέα καμπάνια «ΓΙΡΛΑΝΤΑ» διαθέτει RTW κομμάτια και αξεσουάρ για τα Χριστούγεννα, όπως επίσης και δώρα. Ξεχωρίζουν οι χουχουλιάρικες ρόμπες και οι must-have τσάντες, οι οποίες προσφέρουν ένα εορταστικό twist στις signature σιλουέτες του Jacquemus. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε ασημένιους τόνους, χρυσούς, αποχρώσεις του κόκκινου, κυπαρισσί και πολλά λευκά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.