CELEBRITIES

Κένταλ Τζένερ: Με ρομαντική διάθεση (παρότι Σκορπιός) γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της


JTeam

6 Νοεμβρίου 2023

Κένταλ Τζένερ: Με ρομαντική διάθεση (παρότι Σκορπιός) γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της
@IG / kendalljenner
Ούτε πάρτι μέχρι το πρωί για την Κένταλ Τζένερ, ούτε fancy outfits, ούτε τίποτα υπερπαραγωγές

Σε σχέση με τις υπόλοιπες αδερφές, είναι εκείνη που προσπαθεί να κρατά όσο γίνεται χαμηλότερο προφίλ. Ακόμη και στα γενέθλια της, η Κένταλ Τζένερ αρκέστηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της, με λίγους καλούς φίλους, τέσσερις τούρτες και μπαλόνια που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ούτε πάρτι μέχρι το πρωί, ούτε fancy outfits, ούτε υπερπαραγωγές, ούτε τίποτα.

Απλή, χαρούμενη, πάντα κομψή και χαμογελαστή, πόζαρε στην κάμερα για να κρατήσει τις στιγμές από τα 28α γενέθλιά της. Το διάσημο μοντέλο έχει γενέθλια στις 3 Νοεμβρίου, και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα γιορτάσει, με τον δικό της τρόπο.

Jenny.Gr
IG/kendalljenner

«Scorpio baby» έγραφαν τα μπαλόνια στο σαλόνι της, σε μια άμεση αναφορά στο ζώδιο της, ενώ οι τούρτες που έσβησε, είχαν ρομαντικό και νοσταλγικό χαρακτήρα. Η κεντρική τούρτα μάλιστα, είχε αποτυπωμένη μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Jenny.Gr
IG/kendalljenner

Η σημασία του «παιδικού εαυτού» για την Κένταλ Τζένερ

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει η Κένταλ σε podcast, είχε δηλώσει πως κουβαλά πάντοτε μια παιδική φωτογραφία της μαζί, για να έχει κοντά της τον παιδικό και αληθινό της εαυτό. Η ψυχοθεραπεύτρια της, την είχε συμβουλέψει να κοιτάει σε μια παιδική της εικόνα κάθε φορά που νιώθει στρεσαρισμένη, έτσι ώστε να θυμάται ξανά για ποιο λόγο κυνηγάει τα όνειρά της, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζει λόγω της διασημότητας. Mια τακτική που λειτουργεί για την ίδια, και την βρίσκει ιδιαίτερα θεραπευτική. Κάπως έτσι, μια παιδική φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τα γενέθλια της, υπενθυμίζοντάς της μέχρι σήμερα τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις μιας (28χρονης) ζωής.

Jenny.Gr
IG/kendalljenner

Με ένα λευκό, άκρως ρομαντικό, μάξι φόρεμα, η Κένταλ έσβησε τα 28 κεράκια της και μοιράστηκε με τους fans μερικά στιγμιότυπα από τα γενέθλια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.