CELEBRITIES

Κένταλ Τζένερ: Βόλτα στη Νέα Υόρκη μόνο με το πουκάμισό της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Σεπτεμβρίου 2023

Κένταλ Τζένερ: Βόλτα στη Νέα Υόρκη μόνο με το πουκάμισό της
GETTY IMAGES
Γιατί η Κένταλ Τζέννερ ξέρει

Το ότι η Κένταλ Τζέννερ είναι πλέον ένα από τα fashion icons της εποχής μας είναι γνωστό. Το μοντέλο/reality star λατρεύει να κάνει στιλάτες εμφανίσεις, που δημιουργούν τάσεις, αλλά επίσης λατρεύει να κάνει και κάποιες άλλες εμφανίσεις που από πολλούς θεωρούνται πιο extreme και όχι τόσο «φιλικές» προτάσεις προς το ευρύ κοινό. Απλά η Κένταλ δεν ντύνεται μόνο για να δημιουργήσει trends, αλλά και για τον εαυτό της.

Πριν δύο μέρες λοιπόν, το μοντέλο εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, στο Soho Diner και -προφανώς- περικυκλώθηκε από παπαράτσι. Το look της το λατρέψαμε και μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται εκκεντρικό, αλλά δεν είναι καθόλου. Η Κένταλ φόρεσε ένα boxy ριγέ oversized πουκάμισο, συνδυασμένο με μαύρα loafers, 90’s γυαλιά ηλίου, μερικά χρυσά κοσμήματα και ένα κλάμερ στα μαλλιά. Εξαιρετική επιλογή για την πόλη και πολύ άνετο look.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Δεν είναι εκκεντρικό και μπορεί να φορεθεί από πολλούς, εφόσον το μοντέλο δεν βγήκε με το εσώρουχο έξω, αλλά φοράει ένα μικρό μαύρο υφασμάτινο σορτσάκι από κάτω ή μποξεράκι αν θέλετε. Κατά τα άλλα είναι ένα look που έχουμε δει πολλές φορές και σε νησιά με ένα μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι από κάτω και σανδάλια. Το trend αυτό έχει και όνομα: Big Shirt, No Pants, δηλαδή BSNPS. Απλά τώρα φορέθηκε στην πόλη και με φθινοπωρινά παπούτσια. Ο καιρός του φθινοπώρου πάντως, δηλαδή από μέσα Σεπτέμβρη μέχρι μέσα Οκτώβρη ενδείκνυται για το συγκεκριμένο σύνολο. Δοκίμασέ το. Από εμάς είναι ναι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.